Klart: Hon tar över efter Malin Gramers avhopp

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Klara Doktorow är ny programledare i ”Vakna med NRJ”.
Foto: Pressbild
Malin Gramer har lämnat radiokanalen.
Foto: JOHNNY WOHLIN / TV3

Malin Gramer berättade tidigare i vinter att hon sagt upp sig från NRJ.

Nu är det klart att programledaren kommer ersättas av Klara Doktorow i ”Vakna med NRJ”.

– Jag har fått många att sätta kaffet i halsen tidigt på morgonen redan, men nu får jag dessutom betalt för det!, säger Klara Doktorow i ett pressmeddelande.

Tidigare i vinter berättade Malin Gramer att hon har sagt upp sig på NRJ

”Så just nu pågår en massa förändringar i mitt liv. En av sakerna jag har gjort är att jag har sagt upp mig från NRJ.”, berättade Malin Gramer på Instagram då.

Nu är det klart att det blir Klara Doktorow, 33, som ersätter Malin Gramer i morgonshowen ”Vakna med NRJ” och blir Martin Björk, Messiah Hallberg och Adam Alsings nya kollega i programmet.

– Jag har fått många att sätta kaffet i halsen tidigt på morgonen redan, men nu får jag dessutom betalt för det! Radio har alltid varit min favoritplattform så det här är lite av en dröm som blir sann, och jag tycker att Martin, Messiah och Adam gör ett väldigt roligt och härligt morgonprogram. Dem vill jag gärna vakna med!, säger Klara i ett pressmeddelande.

Klara Doktorow är känd från podcasten  ”Trettio Plus Trevar”

Klara Doktorow är känd från podcasten  ”Trettio Plus Trevar” som hon gör tillsammans med Sofi Fahrman och Tove Norström. Hon kommer ursprungligen från Gotland och har jobbat på P4 Radio Gotland. Hon är också känd från ”Breaking News med Filip och Fredrik”, där hon har varit en återkommande gäst i programmets sexpanel. 

– Klara är en fantastisk rekrytering till NRJ. Hon har en stark personlighet, är frispråkig och väldigt underhållande. Vi ser med spänning fram emot det starka underhållningsvärde som Klara kommer att kunna bidra med tillsammans med Vakna-teamet”, säger NRJ:s programchef Rickard Keilor.

Klara Doktorow gör sin första sändning som programledare på ”Vakna med NRJ” den 11 mars.

Malin Gramer lämnade ”Paradise hotel” efter sju år

Malin Gramer lämnade även sitt uppdrag som programledare på ”Paradise hotel” under 2018.

– Jag har gjort det här i sju år, sju säsonger har det blivit, det är ju inte klokt egentligen. Det är väldigt länge men det här är också min sista säsong, berättade Malin Gramer i ”Vakna med NRJ” då.

Om beslutet att lämna NRJ skrev hon vidare:

”Jag älskar mitt jobb och mina kollegor men så som livet har varit de senaste åren med tidiga mornar, alldeles för lite återhämtning och sömn fungerar inte längre. Jag måste sätta mitt välbefinnande i första hand. Det har varit fantastiska 2,5 år men det är dags att gå vidare!”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.