Klart: De leder P3 Guld-galan 2021

Programledarna Oscar Zia och Emma Molin.
Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Programledarna Oscar Zia och Emma Molin.
Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Programledarna Oscar Zia och Emma Molin.
Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Oscar Zia och Emma Molin blir programledare för nästa års upplaga av ”P3 Guld”-galan. 

Galan kommer sändas från Elite Hotel Marina Tower i Stockholm – utan någon publik. 

– Det är superglamoröst och jättekul att få hylla alla musiker och alla musikakter i P3 Guld, säger Emma Molin i ett pressmeddelande. 

Artisten Oscar Zia och skådespelaren Emma Molin får äran att programleda ”P3 Guld”-galan 2021. Galan kommer att sändas från hotellet Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. Det blir också första gången som galan spelas in i huvudstaden. 

Galan har anpassats efter rådande omständigheter och publik kommer inte närvara på plats. I stället medverkar man via radio, tv och sociala medier.

Emma Molin har de senaste åren varit programledare för både Grammisgalan och Guldbaggegalan. 

– Det är superglamoröst och jättekul att få hylla alla musiker och alla musikakter i P3 Guld. Det behövs ju så otroligt mycket just nu – när allt är så tråkigt och inställt, säger Emma Molin i pressmeddelandet. 

”Grymt fin gala”

P3-lyssnare har redan hunnit bekanta sig med Oscar Zia, som varit programledare för program som ”Morgonpasset i P3” och ”Zia i P3”.

– P3 Guld är en grymt fin gala och det känns jättekul och viktigt att den faktiskt blir av. Och live dessutom – vilken spänning, säger Oscar Zia.

Galan direktsänds i P3, SVT1, SVT Play och i appen Sveriges Radio Play. Vilka som nomineras i priskategorierna och vilka andra artister som uppträder på galan offentliggörs senare i år.

Galan hålls den 23 januari.

Marcus Berggrens kritiserade skämt på P3 Guld

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.