Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klart: De leder P3 Guld-galan 2021

Programledarna Oscar Zia och Emma Molin.
Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Programledarna Oscar Zia och Emma Molin.
Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Programledarna Oscar Zia och Emma Molin.
Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Oscar Zia och Emma Molin blir programledare för nästa års upplaga av ”P3 Guld”-galan. 

Galan kommer sändas från Elite Hotel Marina Tower i Stockholm – utan någon publik. 

– Det är superglamoröst och jättekul att få hylla alla musiker och alla musikakter i P3 Guld, säger Emma Molin i ett pressmeddelande. 

Artisten Oscar Zia och skådespelaren Emma Molin får äran att programleda ”P3 Guld”-galan 2021. Galan kommer att sändas från hotellet Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. Det blir också första gången som galan spelas in i huvudstaden. 

Galan har anpassats efter rådande omständigheter och publik kommer inte närvara på plats. I stället medverkar man via radio, tv och sociala medier.

Emma Molin har de senaste åren varit programledare för både Grammisgalan och Guldbaggegalan. 

– Det är superglamoröst och jättekul att få hylla alla musiker och alla musikakter i P3 Guld. Det behövs ju så otroligt mycket just nu – när allt är så tråkigt och inställt, säger Emma Molin i pressmeddelandet. 

”Grymt fin gala”

P3-lyssnare har redan hunnit bekanta sig med Oscar Zia, som varit programledare för program som ”Morgonpasset i P3” och ”Zia i P3”.

– P3 Guld är en grymt fin gala och det känns jättekul och viktigt att den faktiskt blir av. Och live dessutom – vilken spänning, säger Oscar Zia.

Galan direktsänds i P3, SVT1, SVT Play och i appen Sveriges Radio Play. Vilka som nomineras i priskategorierna och vilka andra artister som uppträder på galan offentliggörs senare i år.

Galan hålls den 23 januari.

Marcus Berggrens kritiserade skämt på P3 Guld

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.