Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Klart: Anna Brolin tar över "Biggest loser"

Det blir sportprofilen Anna Brolin som tar över "Biggest loser" efter Kristin Kaspersen. Foto: All Over Press
Kristin Kaspersen lämnar "Biggest loser" efter tre säsonger då programmet krockar med inspelningarna av "Vardagspuls" i TV4. Foto: Ylwa Yngvesson

Kristin Kaspersen hoppade av.

Nu står det klart att det blir Anna Brolin som tar över "Biggest loser".

– Det känns otroligt roligt, det här är verkligen ett program som berör, säger Anna Brolin enligt TT.

I går kväll kom beskedet från Kristin Kaspersen. Programledaren lämnar "Biggest loser" efter tre säsonger. Anledningen är att programmet krockar med inspelningarna av "Vardagspuls" i TV4, som hon också leder.

"Ett extremt svårt beslut blev till slut ganska enkelt, Jag har tackat nej till årets säsong av "Biggest loser", skrev Kaspersen på Instagram.

Men nu är en ersättare klar. Det blir sportprofilen Anna Brolin som tar över "Biggest loser" efter Kristin Kaspersen.

– Det känns otroligt roligt, det här är verkligen ett program som berör, säger Anna Brolin till TT.

LÄS MER: De har gått ner mest i "Biggest loser"

"Spännande varje dag"

Anna Brolin, som tidigare har varit programledare för TV4:s VM-magasin, tävlat i "Let's dance" och programlett "Nyhetsmorgon", berättar för TT att hon längtar efter att leda det nya programmet i Sjuan.

– Jag ser fram emot att få följa deras förändringar, jag märker redan nu vilken hög motivation de har och det känns spännande varje dag jag kommer dit, säger hon.

Inspelningarna av "Biggest loser" började förra veckan och den nya programledaren avslöjar redan nu att det kommer att bli starka känslor i programmet.

LÄS MER: Kristin Kaspersen hoppar av programmet

"Mer känslosamt"

Nytt för i år är även att alla deltagare är anmälda i par. Några är förälder och barn, några är gifta med varandra och några är kompisar.

– Jag tror att det gör att det kan bli både mer ödesmättat och i vissa sammanhang mer känslosamt, säger Brolin om det nya upplägget och fortsätter:

– Ingen lämnas oberörd i den här produktionen. Det handlar verkligen om livsöden och det allra mest spännande är den inre resan hos respektive deltagare.

Precis som under förra säsongerna kommer deltagarna att tränas av Sabina Dufberg och "Gladiatorerna"-profilen Mikael "Prime" Hollsten. "Biggest loser" har premiär i Sjuan i början av 2016.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.