Steve Aoki.Steve Aoki.

Steve Aoki.

Foto: (C) Pelle T Nilsson / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURESFoto: (C) Pelle T Nilsson / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES
 Foto: (C) Pelle T Nilsson / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES

Dj-stjärnan klar för Summerburst

Publicerad

Amerikanska dj-stjärnan Steve Aoki, 39, är klar för årets Summerburst i Stockholm den 9-10 juni.

– Det ska bli spännande att se vad han bjuder Stockholm på, skriver festivalgeneralen Anders Boström i ett pressmeddelande enligt Aftonbladet.

Den amerikanska dj-stjärnan Steve Aoki, 39, kommer att uppträda under årets Summerburst i Stockholm, skriver Aftonbladet.

Sedan tidigare är artisterna Justin Bieber och Deadmau5 klara för housefestivalen.

– Han är en unik karaktär med många sidor, det ska bli spännande att se vad han bjuder Stockholm på! Berättar festivalgeneral Anders Boström i ett pressmeddelande.

LÄS MER: House-dj:n Steve Aoki – nu klar för big slap

Steve Aoki känd för explosiva set

Amerikanen Steve Aoki är grundare av Dim Mak records och har byggt upp ett grundmurat rykte som DJ och underhållare. Aoki har spelat i Sverige förr. Bland annat på Summerburst i Stockholm och på Trädgårn i Göteborg. Han uppträdde även under Big Slap-festivalen. Hans set beskrivs som explosiva set där ungefär vad som helst kan hända. Det innebär bland annat stagedive i gummibåt och tårtning av de främsta raderna.

– Steve Aoki är en lika intressant person som grym artist, och han blir ett perfekt tillskott i lineupen, säger festivalgeneralen Anders Boström i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Ett skickligt och bra avslut på festivalen

Dj-stjärnan Steve Aoki an har gjort ett flertal remixer på låtar av kända artister och band som bland andra Snoop Dogg, Michael Jackson och The Killers.

Han har även samarbetat med artister som Will I Am, Afrojack och Iggy Azalea.

Summerburst-festivalen i Stockholm pågår mellan 9-10 juni och biljetterna säljs på festivalens hemsida.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag