Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dj-stjärnan klar för Summerburst

<p>Steve Aoki.</p>
Foto: (C) Pelle T Nilsson / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES

Amerikanska dj-stjärnan Steve Aoki, 39, är klar för årets Summerburst i Stockholm den 9-10 juni.

– Det ska bli spännande att se vad han bjuder Stockholm på, skriver festivalgeneralen Anders Boström i ett pressmeddelande enligt Aftonbladet.

Den amerikanska dj-stjärnan Steve Aoki, 39, kommer att uppträda under årets Summerburst i Stockholm, skriver Aftonbladet.

Sedan tidigare är artisterna Justin Bieber och Deadmau5 klara för housefestivalen.

– Han är en unik karaktär med många sidor, det ska bli spännande att se vad han bjuder Stockholm på! Berättar festivalgeneral Anders Boström i ett pressmeddelande.

LÄS MER: House-dj:n Steve Aoki – nu klar för big slap

Steve Aoki känd för explosiva set

Amerikanen Steve Aoki är grundare av Dim Mak records och har byggt upp ett grundmurat rykte som DJ och underhållare. Aoki har spelat i Sverige förr. Bland annat på Summerburst i Stockholm och på Trädgårn i Göteborg. Han uppträdde även under Big Slap-festivalen. Hans set beskrivs som explosiva set där ungefär vad som helst kan hända. Det innebär bland annat stagedive i gummibåt och tårtning av de främsta raderna.

– Steve Aoki är en lika intressant person som grym artist, och han blir ett perfekt tillskott i lineupen, säger festivalgeneralen Anders Boström i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Ett skickligt och bra avslut på festivalen

Dj-stjärnan Steve Aoki an har gjort ett flertal remixer på låtar av kända artister och band som bland andra Snoop Dogg, Michael Jackson och The Killers.

Han har även samarbetat med artister som Will I Am, Afrojack och Iggy Azalea.

Summerburst-festivalen i Stockholm pågår mellan 9-10 juni och biljetterna säljs på festivalens hemsida.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.