Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kjell Erikssons kropp orkade bara två dygn

Kjell Erikssons kropp orkade bara med två dygn av ren salldsdiet. Men dokumentären "Minimize me" kommer ändå att göras.
Radioprofilen Kjell Eriksson avbröt i går sin salladsdiet för dokumentärfilmen Minimize me .
Han fick svår hjärtklappning och var nära att kollapsa.
Det bara snurrade i huvudet, berättar han.
Som svar på Morgan Spurlocks "Super size me" tänker Sveriges Radios programledare Kjell Eriksson göra dokumentären "Minimize me". Filmen går ut på att han bara äter isbergssallad – och visar att det är farligare att inte äta än att äta onyttigt. Men i går, efter drygt två dygn, tvingades han avbryta dieten. Kjell Eriksson vaknade mitt i natten, kallsvettades och hade hjärtklappning. – Jag kände att kontakten med fötterna och händerna var på väg bort. Det bara snurrade i huvudet. Jag fick krypa sista biten för jag var rädd för att jag skulle svimma, berättar han. Filmen kommer ändå att göras klar och bland annat innehålla en intervju med en amerikansk kostexpert. Den amerikanska filmen "Super size me" har Sverigepremiär på fredag.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.