Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kjell Eriksson är rädd för Carola

Kjell Eriksson. Foto: APTN APTN
Radioprofilen Kjell Eriksson avslöjade på tisdagskvällen att han inte vågar svara på samtal när det ringer till hans mobil från dolt nummer.
- Det kan ju vara Carola som ringer! Jag har hört att hon är väldigt arg på mig.
Anledningen är ett radioinslag som radiokanalen Mix megapol sände i början av mars. I inslaget pratade Kjell Eriksson om duellen i ”andra chansen” mellan Nordman och Johnson/Häggqvist.
Han sade: ”Jag hade träffat Nordman på en fest och sa att det vore lite grannt om ni snoddeCarolas klänning till hon som ska brännas på bål... då kan den brinna i helvetet”

Överväger att anmäla

Direkt efter att programmet hade sänts fick kanalen skarp kritik av Carolas manager.
– Hon ringde upp efter sändning och sa att Carola var väldigt upprörd. De ville att vi skulle skicka inslaget via mejl, säger Åsa Paborn, vid Mix megapol.
Carola överväger nu att anmäla radioinslaget till granskningsnämnden.
Kjell Erikssons kompis Paul Haukka från the Voice berättade på tisdagskvällen att Carola skulle ha varit med i hans radioprogram men valde att ställa in eftersom hon var ledsen och kände sig trampad på. När Kjell Eriksson fick höra detta blev han ångerfull.
- Jag är god innerst inne! Får jag bara träffa Carola och ge henne kladdkaka så lovar jag att hon har skrattgaranti. Får jag bara träffa henne så kommer hon tycka om mig! Jag lovar det.
Han tillägger:
- ”Främling” är en jättebra låt.
Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!