Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson och Rix FM-profilen Erik Myrlund Varo gjorde slut förra veckan. Foto: /Ibl / /IBL EERO HANNUKAINENBloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson och Rix FM-profilen Erik Myrlund Varo gjorde slut förra veckan. Foto: /Ibl / /IBL EERO HANNUKAINEN
Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson och Rix FM-profilen Erik Myrlund Varo gjorde slut förra veckan. Foto: /Ibl / /IBL EERO HANNUKAINEN
KissieKissie
Kissie

Kissies ilska efter uppbrottet från radio-profilen

Publicerad

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson och Rix FM-profilen Erik Myrlund Varo gjorde slut förra veckan.

Nu riktar bloggerskan ilska mot bristen på stöd från sina läsare efter uppbrottet.

"Bara för jag inte ville vara ihop med en viss person just nu betyder det inte att jag aldrig komma vilja ha ett förhållande." skriver hon i ett blogginlägg.

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson, 25, gjorde slut med pojkvännen Erik Myrlund Varo, som är en känd radioprofil på Rix FM.

Men efter att "Kissie" berättade om beslutet att gå skilda vägar, så möttes hon inte bara av stöd från sina läsare. I stället tror många att bloggerskan aldrig kommer vara i ett långvarigt förhållande.

 

LÄS MER: Kissie och radioprofilen gör slut

 

Kissie svarar på kritiken

 

LÄS MER: Radio-profilen är Kissies nya pojkvän

 

Nu svarar Alexandra Nilsson på kritiken i ett nytt blogginlägg.

"Kan alla sluta läsa allt så rakt upp och ner? Bara för jag inte ville vara ihop med en viss person just nu betyder det inte att jag aldrig komma vilja ha ett förhållande. Jag är absolut öppen för att hitta kärleken, men det är ingenting jag går runt och söker och tänker på." skriver bloggerskan i inlägget.

Hon menar att det inte är bråttom för henne att hitta kärleken, utan att hon också trivs med att vara själv.

"Jag kan trygg i mig själv och känner ingen stress över att jag inte har en man i mitt liv. Jag vet att när jag väl hittar honom kommer jag veta det. Förstår ni skillnaden?"

"Kissie" delar också med sig av mer bisarr kritik - några läsare tyckte nämligen att bloggerskan valde att ta selfies framför att ha en pojkvän.

"Någon tyckte nämligen att jag prioriterade selfies framför ett förhållande, förstår inte hur selfies ska utesluta en man men vi alla tänker väl olika" skriver bloggerskan.

 

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag