Kissies hyllas av nya kärleken på Instagram

Alexandra "Kissie" Nilsson har hittat kärleken igen.
Svenska storbloggaren Alexandra "Kissie" Nilsson, 25.
Foto: /Ibl / /IBL EERO HANNUKAINEN

Alexandra "Kissie" Nilsson har hittat kärleken igen.

Nu dejtar hon Andreas Hellmers, som kärlekshyllar henne på sin Instagram.

"För mig är hon en sjukt rolig, jordnära, kärleksfull, folkkär, stark, tacksam, självständig och engagerad personlighet" skriver han på sin Instagram.

Svenska storbloggaren Alexandra "Kissie" Nilsson, 25, har hittat kärleken igen, efter uppbrottet från exet, Rix FM-profilen Erik Myrlund Varo.

De senaste veckorna har bloggaren hintat i sociala medier om att hon är kär igen, och nu står det klart vem den nya mannen i hennes liv är.

På sin egen Instagram avslöjar Andreas Hellmers, 35, att det är han som dejtar "Kissie". Det var Nyheter 24 först att skriva om.

Med en bild på Alexandra Nilsson skriver Hellmers nu en kärleksförklaring på det sociala mediet.

Paret träffades på Tinder, men Andreas Hellmers erkänner att han hade fördomar mot bloggaren innan han lärde känna henne.

"Det som började med en högerswipe full av fördomar, har blivit en period av lärdomar. Det som började som underhållning, har blivit till något jag verkligen vill underhålla. Kärleken till en ny person." skriver Hellmer på Instagram.


LÄS MER: Radio-profilen är Kissies nya pojkvän


Kissies kärlek till pojkvännen


LÄS MER: Därför kan Kissie lägga ner bloggen


Han poängterar att han hade en annan bild av Nilsson från att ha googlat på henne, än vad han fick när han började prata med henne - något som han menar beror på att hon bloggat sedan hon var 15 år gammal, och att mycket har hunnit hända sedan dess.

"För mig är hon en sjukt rolig, jordnära, kärleksfull, folkkär, stark, tacksam, självständig och engagerad personlighet. Jag har dessutom aldrig träffat någon med större självdistans. Något som även gör henne till sin egen största kritiker. Men det är så man aldrig står stilla i utvecklingen. Det är något som gör dig freakin' awesome." skriver han till sin flickvän på Instagram.

Alexandra "Kissie" Nilsson har också kommenterat på bilden, och hyllar sin pojkvän tillbaka.

"Blir så rörd av att läsa detta. Tack - för att du är du, för att du vill vara min och att jag får äran att vara din" skriver bloggaren.https://www.instagram.com/p/BSJM6mABW1U/Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.