Kissie berättar nu om hur hon blev neddrogad i Grekland.Kissie berättar nu om hur hon blev neddrogad i Grekland.
Kissie berättar nu om hur hon blev neddrogad i Grekland.
Alexandra "Kissie" Nilsson. Foto: Robert EklundAlexandra "Kissie" Nilsson. Foto: Robert Eklund
Alexandra "Kissie" Nilsson.  Foto: Robert Eklund
Kissie. Foto: Robert EklundKissie. Foto: Robert Eklund
Kissie.  Foto: Robert Eklund

Kissie: Jag blev neddrogad tre gånger

Publicerad

När Alexandra "Kissie" Nilsson var på "fjortissemester" i Grekland blev hon drogad – tre gånger på tre dagar.

Nu vill bloggaren varna tjejer för att ta emot drinkar från främlingar.

– Han var praktiskt taget en våldtäktsman, säger hon.

Det är på sin blogg som Alexandra "Kissie" Nilsson delar med sig av den obehagliga upplevelsen.

Händelsen ska ha utspelat sig på Grekland för ett antal år sedan. Alexandra Nilsson berättar att hon och några vänner var på en "fjortissemester" där de söp och festade rejält.

Men resan blev inte som hon tänkt sig och redan första kvällen blev bloggaren drogad på en nattklubb.

– Jag såg en norsk kille som jag tyckte var sjukt snygg. Han var supertrevlig och blev en i gänget, vi festade ihop, säger Alexandra Nilsson i ett videoklipp.

Den norska killen bjöd både Kissie och hennes vän på drinkar. Det var då det urartade.

– Vi blev helt knäppa i huvudet. Vi bara flyger runt, hoppar i sofforna och går bananas. Då har vi druckit typ två drinkar. Man ska inte vara i det stadiet riktigt än.

Vid ett tillfälle tittade Kissie och vännen på varandra och insåg att de hade blivit drogade.

– Jag vet inte var det var för drog för vi var fortfarande glada och taggade. Vi var inte sura på den här snubben.

 

LÄS MER: Kissie slår tillbaka mot kroppshånen

 

Kvällen slutade hemma hos Kissie.

– Vet ni vad jag gör mitt dumma fanskap? Jag drar hem den här norska killen och ni kan ju tänka er själva vad som hände.

Kissie blev drogad på samma sätt igen

Kissie berättar att hon blev sur och kastade ut killen. Men redan samma kväll hände exakt samma sak, bloggaren blev drogad igen – av samma kille.

– Som den idiot jag är. Jag är så oförsiktig att jag dricker den här drinken. Och vad tror ni händer? Han har drogat ner mig igen, säger hon och fortsätter:

– Jag raggade ju uppenbarligen på honom, varför kände han att han behövde droga ner mig? Jag var ju redan där. Så jäkla dum. Plus att orka slösa pengar på det, droger är dyrt.

Kvällen slutade återigen hemma hos Kissie. Och redan kvällen därpå blev hon drogad en tredje gång av samma kille.

Den här gången fick hon en läsk.

– Det är så sjukt för jag gillade ju honom trots att han praktiskt taget var en våldtäktsman och drogade ner mig. Ibland undrar jag vad jag tänker med.

 

LÄS MER: Bilden på Kissie får Instagram att se rött

Kissie: "Ta inte emot drinkar"

Nu vill Alexandra "Kissie" Nilsson lyfta ett varningens finger till andra tjejer.

– Det här bevisar att man måste vara försiktig. Det spelar ingen roll hur söt och fin jäveln är, ta inte emot drinkar, speciellt inte på mysko barer i Grekland.

– Sedan dess har jag varit väldigt försiktig med drinkar. Jag beställer dem alltid själv i baren och håller handen för glaset. Det tycker jag ni tjejer också ska göra för det är inte värt att bli neddrogad.

Varför polisanmälde du inte killen?

– Jag antar att jag tänkte att det skulle bli omständligt och att ingenting skulle hända. Dessutom befann vi oss i krogmiljö och jag hade druckit drinkar, jag hade hört så många gånger att tjejer inte tas på allvar då så jag antar det påverkade mig också. Sjukt trist.

Tänker du aldrig på att det kunde ha gått värre?

– Jag har faktiskt inte alls tänkt på den händelsen mer, förutom när jag valde att berätta om den på Youtube. Och av någon anledning har jag valt att minnas händelsen som något komiskt, så när jag berättar om det skrattar jag och fånar mig gärna.

– Det är väl för att inte behöva inse hur förjävligt det egentligen var. Det kunde ha gått mycket värre till, jag har sådan tur att det inte gjorde det.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag