Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kishtis tårar – bryter ihop under inspelningen

Foto: TV4
Foto: TV4
Foto: TV4

Kemal Prusevic är en av deltagarna som uppträder under tisdagens avsnitt av "Idol".

Den hopplösa romantikern från Storfors rörde Kishti Tomita till tårar – när han framförde sin egenskrivna kärleksförklaring.

– När Kishti började gråta var jag i chock. Jag ville bara gå fram och krama henne. Jag har fortfarande ångest för att jag inte gjorde det, säger "Idol"-deltagaren.

Kemal Prusevic, 23, är en av de deltagare som uppträder under veckans säsongspremiär av "Idol". Sångaren beskriver sig själv som en hopplös romantiker från Storfors. 

"Idol"-deltagaren började skriva sina egna låtar under förra sommaren och står framför "Idol"-juryn så tidigt som ett år senare. 

– Jag kände mig obekväm och orutinerad framför juryn. Jag började med musiken i november 2016 efter att min vän Filip  hörde mig sjunga till radion, han sa "nu åker vi hem till mig och så sätter vi oss och sjunger", det var så det började, säger Kemal Prusevic.

 

LÄS MER: Överlevde bussolyckan – nu gör Ida debut i ”Idol” 

 

Kishti Tomita: "Du knäckte mig där"

Då Kemal Prusevic berättar om sin musikaliska bakgrund i programmet blir jurymedlemmen Alexander Kronlund plötsligt orolig.

– Att du är så färsk med detta gör mig nervös, säger han.

 – Är det på riktigt att du har hållit på med det här så kort tid?, frågar Anders Bagge.

"Idol"-deltagaren börjar sjunga på sin egenskrivna låt "Brave" och jurymedlemmerna drar efter andan – Kishti Tomita brister ut i gråt.

– Vänta, oh my god, du knäckte mig där. Alltså vilken text, vänta jag måste bara. Vänta förlåt, säger Kishti Tomita med tårar i ögonen.

Nicki Amini var också rejält tagen efter Kemal Prusevic framträdande:

– Förstår du själv hur bra du är? Jag som hade sett fram emot att få förklara för dig att här kan man inte bara kliva in hur enkelt som helst. Så förstör du det för mig, så besviken, säger Amini skrattandes.

"Jag ville bara gå fram och krama henne"

"Idol"-deltagaren berättar om chocken efter Kishti Tomitas tårar då han tidigare aldrig hade kunnat föreställa sig själv framför "Idol"-juryn.

– Jag spelade gitarr under högstadiet, men jag kunde aldrig sjunga. Jag gav upp det då, det lät fruktansvärt när jag sjöng. När Kishti började gråta var jag i chock. Jag ville bara gå fram och krama henne. Jag har fortfarande ångest för att jag inte gjorde det, säger han.

Kemal Prusevic uppträdde med egenskrivna låten "Brave"–  en låt han skrev dagarna innan "Idol".

– Jag skrev låten till mig själv, för att påminna mig om att det finns en tjej som jag tycker om. Jag blir väldigt feg när det kommer till kärlek. Hoppas att hon anar att det är henne låten handlar om, säger han.

LÄS MER:  Anders Bagge gifter sig i pjäxa – efter olyckan