Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kishti Tomita gör comeback i Idol

Kishti TomitaFoto: Olle Sporrong
Kishti TomitaFoto: Julia Dansarie / JULIA DANSARIE

Kishti Tomita gör comeback i "Idol".

Jurymedlemmen har inte varit med i programmet på 10 år, men nu kommer hon tillbaka, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Hon kommer sitta i juryn med Anders Bagge, Alexander Kronlund och Nikki Amini.

Kishti Tomita var en av fyra i originaluppsättningen av "Idol"-juryn, när programmet hade premiär 2004.

Efter tredje säsongen byttes juryn ut och ersattes av Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson. Men nu, efter 10 år borta från "Idol", gör alltså Kishti Tomita comeback i programmet.

Det har bekräftats av uppgiftslämnare till Aftonbladet.

Därmed är det bestämt hur hela årets "Idol"-jury kommer se ut. Det blir bara Nikki Amini som får behålla sin plats vid jurybordet till den kommande säsongen. Fredrik Kempe och Quincy Jones III har båda fått ge plats för Anders Bagge och Alexander Kronlund.

TV4 meddelar att de kommer gå ut med den sista jurymedlemmen i torsdagens "Nyhetsmorgon", och vill inte kommentera närmare.

 

LÄS MER: Skrällen: Anders Bagge tillbaka i Idol

 

Anders Bagge återvänder till "Idol"

 

LÄS MER: TV4:s ändring – byter juryn i Idol

 

Expressen var först med att rapportera att Alexander Kronlund blir ny jurymedlem i programmet. Stjärnproducenten och låtskrivaren har arbetat med artister som Britney Spears, Justin Timberlake och Ariana Grande, och är den enda medlemmen i årets jury som inte har varit med i programmet alls tidigare.

TV4 gick ut med att Anders Bagge skulle komma tillbaka till "Idol" efter ett års uppehåll.

– Sedan jag lämnade Idoljuryn så har jag saknat att få träffa alla grymma talanger. Jag älskar ju Idol, och det är det absolut bästa sättet för en ung talangfull person att pröva vingarna. Jag längtar nu efter att få komma ut på turnén och återigen få träffa alla modiga och fantastiska ungdomar, sa Anders Bagge i ett pressmeddelande från TV4.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.