Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kinnamans triangelmöte med ex-frun och nya modellkärleken

Detta är Joel Kinnaman.
Efter uppbrottet - Joel Kinnaman och Cleo Wattenström är fortfarande vänner.
Foto: ANDREW HARNIK / AP TT NYHETSBYRÅN
Den svenska Victoria's Secrets -modellen Kelly Gale, 23, pekas ut som Joel Kinnamans nya flickvän.
Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Kelly Gale, kommer ursprungligen från Göteborg och har synts på Victoria's Secrets modevisningar flera år i rad.
Foto: WWD/REX/SHUTTERSTOCK / WWD/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Efter uppbrottet med Cleo Wattenström ryktas Joel Kinnaman ha hittat kärleken igen.

Men inget triangeldrama här inte - de alla umgås.

”Glad midsommar gott folk. Happy midsummer peoples!!!”, skriver Joel Kinnaman på Instagram, till en bild där bland annat exet och nya kärleken, Kelly Gale, syns.

Det var i januari som Joel Kinnaman, 39, och ex-frun Cleo Wattenström, 26, bekräftade att de gått skilda vägar. Paret ska dock ha separerat redan år 2018, men valde att inte gå ut med uppbrottet direkt, enligt uppgifter till US Weekly.

Efter uppbrottet är de fortfarande vänner, de har under året lagt umgåtts och till och med lagt upp bilder på varandra på respektive Instagram. Nu firade exmakarna dessutom midsommar tillsammans och på plats var även Kelly Gale, 23, som pekas ut som skådespelarens nya flickvän.

”Glad midsommar gott folk. Happy midsummer peoples!!!”, skriver Joel Kinnaman på Instagram, till en bild där bland annat exet och nya kärleken syns.

https://www.instagram.com/p/BzBKoDLIHyh/

Joel Kinnaman och Cleo Wattenström träffades under 2014 och gifte sig året därpå. Paret valde precis som med uppbrottet då att hålla giftermålet för sig själva under ett år innan skådespelaren valde att bekräfta det i den amerikanska pratshowen ”The Talk”.

– Min fru, rättade Kinnaman programledaren Aisha Tyler när hon kallade Cleo Wattenström för skådespelarens flickvän.

Joel Kinnaman har åter funnit kärleken

Efter fyra år som gifta valde de sedan att gå skilda vägar och Joel Kinnaman ryktas nu ha hittat kärleken på nytt. Det är den svenska  Victoria's Secrets -modellen Kelly Gale, 23, som pekas ut som skådespelarens nya flickvän, skriver Aftonbladet.

Enligt tidningen befann sig de båda på semester på Bali tillsammans i mars och genom sina uppdateringar på sociala medier har spekulationerna om en romans tagit fart.

Kelly Gale, som ursprungligen kommer från Göteborg, har synts på Victoria's Secrets modevisningar flera år i rad, hon har varit med i Sports Illustrateds omdiskuterade badklädesnummer och gått visningar förbland annat Jean-Paul Gaultier och Chanel.

https://www.instagram.com/p/BvHZh-AgTGy/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/BvHS9KflQ-w/?utm_source=ig_embed

Hur är din relation med ditt ex?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.