Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kinnamans kärleksgest – väcker eldiga frågan

Kelly Gale.Foto: AGENCE/BESTIMAGE / STELLA PICTURES
Joel Kinnaman.Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

Joel Kinnaman och Kelly Gale har varit ute på en romantisk semester i Indonesien tillsammans, och visar upp sin kärlek på sociala medier.

Samtidigt har Victoria's secret-modellen lagt upp avklädda bilder på sig själv med en brinnande båt – något som väcker frågor bland följarna.

”En rätt så jäkla fantastisk morgon”, skriver Kelly Gale till en bild med skådespelarpojkvännen.

Svenska Hollywoodhunken Joel Kinnaman, 40, och Victoria's secret-modellen Kelly Gale, 24, verkar kärare än någonsin.

Det internationellt framgångsrika svenska paret har unnat sig en lyxig romantisk semester på Bali i Indonesien, något de delar med sig av på sociala medier.

På onsdagen publicerade Kelly Gale en intim bild på sig själv och pojkvännen, när de står i badkläder och håller om varandra.

”En rätt så jäkla fantastisk morgon”, skriver Kelly Gale om bilden.

Joel Kinnaman har också kommenterat ett hjärta till bilden.

https://www.instagram.com/p/B7mYjGAJXyY/

I samband med den intima bilden valde Kelly Gale att lägga upp tre bilder i ett inlägg som får hennes följare att höja på ögonbrynen. På bilden kommer Gale upp ur havsvattnet klädd i bikinitrosa och ett blött vitt linne – samtidigt som en lyxbåt står i brand en bit ut. En person konstaterar att modellen påminner om ”Tomb raider”-profilen Lara Croft, medan andra öser på med eldemojis.

Kelly Gale väljer dock att inte förklara meningen med bilderna, utan skriver ingenting till inlägget.

https://www.instagram.com/p/B7oCWWQpbV0/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.