Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kinnamans intima penisavslöjande

Foto: PHOTO IMAGE PRESS / PHOTO IMAGE PRESS/IBL SPLASH NEWS
Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Joel Kinnaman firade nyår tillsammans med exfrun Cleo Kinnaman, nya kärleken Kelly Gale och ett stort gäng på Bali.

Efter en surfingtur i Stilla havet gör den svenska Hollywoodstjärnan ett intimt avslöjande på sin Instagram.

”Jag kan nu meddela att Stilla havet officiellt har förvandlat mina pungkulor till två små diamanter”, skriver Joel Kinnaman på Instagram.

Svenska Joel Kinnaman, 40, firade in det nya året med både gamla och nya kärlekar. Tillsammans med ett stort gäng på indonesiska Bali firade Kinnaman nyår med flickvännen och Victoria's secret-modellen Kelly Gale, 24, och sin exfru Cleo Kinnaman, 27.

Cleo Kinnaman visar upp en stor gruppbild på sin Instagram, där exmaken står och håller om sin nya tjej.

Joel Kinnaman har tidigare inte velat kommentera separationen från exfrun Cleo Kinnaman, eller det faktum att han nu är tillsammans med Kelly Gale – men de alla verkar minst sagt ha en vänskaplig relation. 

Joel Kinnaman firade nämligen midsommar med både exfrun och sin nya flickvän också.

”Glad midsommar gott folk”, skrev Joel Kinnaman i somras till en gruppbild framför en midsommarstång, där både Gale och exfrun var med.

https://www.instagram.com/p/B60htBVDU_R/

Kinnamans penisavslöjande

Efter resan till Indonesien verkar Joel Kinnaman ha begett sig tillbaka till hemmet i Kalifornien – där det inte var lika varmt som på hans härliga semester.

På tisdagen publicerade ”Robocop”-skådespelaren nämligen en bild på sig själv i våtdräkt med en surfbräda, där han är på väg ut i vattnet för att surfa.

Men Kinnamans kommentar till bilden tyder på att Stilla havet inte var så varmt som han kanske hade önskat.

”Jag kan nu meddela att Stilla havet officiellt har förvandlat mina pungkulor till två små diamanter”, skriver den svenska Hollywood-stjärnan skämtsamt till bilden.

https://www.instagram.com/p/B7B4fqQgtbO/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.