Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kinnamans avvaktande mot flickvännens bilder i bikini

Modellen Kelly Gale och skådespelaren Joel Kinnaman delar friskt med sig av sitt liv tillsammans i sociala medier.Foto: ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK / ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Men det finns en sak som Hollywoodsvensken inte verkar vilja göra.Foto: HT / BESTIMAGE / STELLA PICTURES
Bilderna kommenteras och gillas friskt, flera tusentals gånger, av alla möjliga människor men Joel Kinnamans gillamarkering ekar med sin frånvaro.Foto: Instagram
Kelly Gale är som bekant en framgångsrik modell, med bland annat uppdrag för underklädesmärket Victoria Secret, och hon delar med sig friskt av avklädda bilder på Instagram.Foto: Instagram

Modellen Kelly Gale och skådespelaren Joel Kinnaman delar friskt med sig av sitt liv tillsammans i sociala medier. 

– Jag är inte längre lika rädd att dela personliga saker, har Kinnaman tidigare sagt till Nöjesbladet. 

Men det finns en sak som Hollywoodsvensken inte verkar vilja göra. 

Länge ryktades det att svenska Hollywoodkändisen Joel Kinnaman, 40, var tillsammans med supermodellen Kelly Gale, 25. 

De la till exempel upp bilder på sig själva från samma hotell i Mexiko – men de bekräftade aldrig att de var tillsammans. 

Men i dag är det helt historia – plötsligt började de lägga upp bilder på varandra och nu händer det titt som tätt. 

På Kinnamans Instagram kan man nu se bilder från lyxresa till Bali med flickvännen och bilder på deras nya gemensamma hund. 

Kinnamans nya val: Öppnar upp sig

Att den svenska Hollywoodstjärnan visar upp sitt privatliv i sociala medier är inte självklart. Tidigare var han mycket mer hemlig med det – och det är under senare tid som han har öppnat upp. 

– Jag är inte längre lika rädd att dela personliga saker, har han tidigare sagt till Nöjesbladet. 

– När jag började i den här branschen var jag mycket mer av den gamla skolan. Jag trodde att ju mindre folk visste om mig, desto lättare skulle det vara för publiken att acceptera mig i olika roller. Men nu känns det som om de dagarna är över.

Även flickvännen Kelly Gale delar friskt med sig av relationen med Kinnaman på sin Instagram. Hon har till exempel delat med sig av en bild när de står och kramas i soluppgången. 

”En riktigt fantastisk morgon”, skriver hon till bilden. 

Gillar inte flickvännens avklädda bilder

Kelly Gale har även hon lagt upp bilder på det nya tillskottet i familjen. 

”Gissa vilka som precis blev valpföräldrar?”, skriver hon. 

Men även om Joel Kinnaman har släppt lite på fasaden så finns det någonting han inte verkar gilla – i dubbel bemärkelse. 

Kelly Gale är som bekant en framgångsrik modell, med bland annat uppdrag för underklädesmärket Victoria Secret, och hon delar med sig friskt av avklädda bilder på Instagram. 

Bilderna kommenteras och gillas friskt, flera tusentals gånger, av alla möjliga människor men Joel Kinnamans gillamarkering ekar med sin frånvaro.

Kelly Gale däremot gillar sin pojkväns bilder – ibland. 

Joel Kinnaman har tidigare berättat att han gärna skulle vilja att hans familj blev större med en annan typ av familjemedlem. 

– Barn är något som jag längtar efter, men det får komma när det kommer. När man är medveten om att det inte går att föreställa sig förrän man upplever det själv - vilket är det fantastiska och skälet till att jag längtar efter det - så får man ersätta känslan av att vara pappa men att kombinera allt som man älskar i världen till en sak, berättade han för ett år sen. 

https://www.instagram.com/p/CAsnUHHpBCu/?utm_source=ig_web_copy_linkhttps://www.instagram.com/p/CAqPkH0JALg/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.