Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kims stöd till Britney: ”Ingen förtjänar det”

Sanningen bakom den nya filmen om Britney Spears
Kim Kardashian.
Foto: DAVID BUCHAN/VARIETY/SHUTTERSTOCK / DAVID BUCHAN/VARIETY/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Britney Spears.
Foto: SIPA USA / STHANLEE MIRADOR/SIPA USA SIPA USA

Många har berörts av dokumentären ”Framing Britney” om Britney Spears.

Nu ger Kim Kardashian sitt stöd till stjärnan och berättar ärligt om sina egna erfarenheter.

”Jag grät varje dag”, skriver stjärnan på Instagram.

Kim Kardashian, 40, känner mycket empati för Britney Spears efter att ha sett dokumentären ”Framing Britney”, något hon berättar om på Instagram.

I en rad inlägg på sin Instagram story berättar hon om att hon blev påmind om hur det var när hon var gravid med sin dotter North efter att ha sett dokumentären.

”Oavsett hur offentligt ens liv verkar vara är det ingen som förtjänar att behandlas så så elakt och för nöjes skull”, skriver Kim Kardashian och fortsätter:

”När jag var gravid med North led jag av preeklampsi vilket gjorde att jag svällde okontrollerbart. Jag gick upp nästan 27 kilo och födde sex veckor för tidigt och jag grät nästan varje dag över min kropp, främst på grund av pressen av att konstant bli jämförd med en hälsosam gravid person skulle se ut och för att jag blev jämförd med en val i tidningar.”.

Kim Kardashian berättar om sina tankar efter att ha sett ”Framing Britney”.
Foto: Instagram / Instagram
Kim Kardashian berättar att hon grät nästan varje dag under graviditeten.
Foto: Instagram / Instagram

Påverkade hennes mentala hälsa

Kim Kardashian skriver vidare att hon vände de negativa kommentarerna till motivation i stället, men att det trots det tog på hennes mentala hälsa.

”Jag delar detta för att säga att jag verkligen hoppas att alla involverade i att mobba någon så att de bryter ihop kanske ska tänka om och i stället försöka visa förståelse och medkänsla.”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.