Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kims desperata drag med Kanye för att slippa skiljas

I ett sista deseperat försök att lappa ihop sitt knakande äktenskap har Kim Kardashian West tagit med sig maken Kanye West och deras fyra barn på en avskild semester.Foto: STELLA PICTURES/PLANET PHOTOS/STELLA PICTREUS
Familjen har slagit läger i en fästning i Karibien för att rädda relationen.Foto: BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

I ett sista deseperat försök att lappa ihop sitt knakande äktenskap har Kim Kardashian West tagit med sig maken Kanye West och deras fyra barn på en avskild semester.

Familjen har slagit läger i en fästning i Karibien för att rädda relationen, och vill också ta med pastorn som vigde dem, skriver The Sun.

– Kims och Kanyes resa är ingen romantisk semester, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Kim Kardashian West, 39, gör allt hon kan för att rädda sitt äktenskap med rapparen Kanye West, 43, efter de senaste veckornas skandaler och utspel.

Efter att ha försökt tala maken till rätta på deras ranch i Wyoming har paret nu bestämt sig för att lämna landet tillsammans med sina fyra barn, och har slagit sig ner i Karibien. Familjen hyr vad Daily Mail refererar till som en ”fästning”, och hoppas nu kunna lappa ihop relationen.

– Kims och Kanyes resa är ingen romantisk semester. Det är mer ett sätt för dem att hitta tillbaka till varandra långt ifrån kaoset med Wyoming, Kanyes fans och publiken som deras anställda utgör, säger en uppgiftslämnare till The Sun.

Planerar att flyga ner prästen

Kim Kardashian West ville ha stöd av sin mamma Kris Jenner, men valde bort henne på semestern, för att inte uppröra Kanye West. Däremot hoppas ”Keeping up with the Kardashians”-profilen att hon ska kunna flyga ner prästen från deras bröllop, Rich Wilkerson Jr.

– Kim ville ta med sin mamma men ville inte att Kanye skulle känna sig pressad. Hon planerar att flyga ner Rich Wilkerson Jr, pastorn som vigde dem, med hans fru – eller, om Kanye stretar emot, prata med dem i ett videosamtal. Han är någon som Kanye litar på.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.