Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kims desperata drag för äktenskapet efter utspelen

Paret har en tuff period just nu.
Foto: BRIQUET-GORASSINI-GOUHIER-NEBIN / STELLA PICTURES/BRIQUET-GORASSINI-GOUHIER-NEBI
Kim Kardashian brister ut i gråt.
Foto: Youtube

Kim Kardashian West och Kanye West är inte på samma plats i livet, men trots diskussionerna om skilsmässa vill de få äktenskapet att fungera, skriver Us Weekly.

”Keeping up with the Kardashians”-stjärnan är dock trött och ledsen, efter en tids kamp att få maken att söka vård.

– Det finns en vilja att få det att fungera. Hon hade inte flugit till Wyoming om hon inte var investerad, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Kim Kardashian West, 39, och Kanye West, 43, vill få äktenskapet att hålla – men det är svårt.

Paret, som har varit gifta sedan 2014 och har fyra barn tillsammans, har levt separerade de senaste veckorna. Medan Kim Kardashian West har varit med barnen och sin familj i Kalifornien, har Kanye West bott på deras ranch i Wyoming.

Kanye Wests utspel om familjens privatliv, och anklagelser om otrohet mot hustrun, har skadat relationen, och ingen vet hur de ska få det att fungera igen.

– Det råder inget tvivel om att Kanye sa till Kim att han planerar att stanna i Wyoming. Ingen vet hur länge. Kim tror att vägen fram är i bästa fall svag. De är på sådana helt olika banor när Kanye till och med vägrar inse att han behöver söka hjälp. Kim är trött och extremt ledsen av hela situationen, säger en uppgiftslämnare till US Weekly.

Kim Kardashian West åkte nyligen till Wyoming för att diskutera vägen framåt med sin make, och återvände till Los Angeles dagen därpå.

En annan uppgiftslämnare säger att även om skilsmässa har varit på tapeten de senaste månaderna, så är det inget som är ofrånkomligt för paret.

– Det finns en vilja att få det att fungera. Hon hade inte flugit till Wyoming om hon inte var intresserad.

Rob Kardashians stora livsförändring

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.