Foto: JULIANO-DADDY/X17ONLINE.COM / JULIANO-DADDY/X17ONLINE.COM/IBL X17 INCFoto: JULIANO-DADDY/X17ONLINE.COM / JULIANO-DADDY/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC
 Foto: JULIANO-DADDY/X17ONLINE.COM / JULIANO-DADDY/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC
Foto: MAPE / ©BULLS BP000180MOFoto: MAPE / ©BULLS BP000180MO
 Foto: MAPE / ©BULLS BP000180MO
Foto: CLINT BREWER / SPLASH NEWS / CLINT BREWER / SPLASH NEWS SPLASH NEWSFoto: CLINT BREWER / SPLASH NEWS / CLINT BREWER / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
 Foto: CLINT BREWER / SPLASH NEWS / CLINT BREWER / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Foto: FAVIER/E-PRESSPHOTO.COM / /IBL E-PRESS PHOTO.COMFoto: FAVIER/E-PRESSPHOTO.COM / /IBL E-PRESS PHOTO.COM
 Foto: FAVIER/E-PRESSPHOTO.COM / /IBL E-PRESS PHOTO.COM

Kim tvingar Kanye att skaffa fler barn

Publicerad

Kim Kardashian West vill bli gravid igen - och Kanye West har inget val.

Enligt uppgifter till Radar Online vill realitystjärnan ha barn genom provrörsbefruktning.

–  Kanye har varit bestämt emot det, men hon ger honom inget val, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

Kim Kardashian West, 36, och maken Kanye West, 39, har redan två barn tillsammans - dottern North och sonen Saint.

Men realitystjärnan vill ha ett till barn - och har redan bestämt sig för hur hon ska gå till väga för att bli gravid en tredje gång.

Enligt uppgifter till Radar Online ser Kim Kardashian West över möjligheterna med provrörsbefruktning.

– Kim vill ha en till, det har hon sagt upprepade gånger. Och hon har bestämt sig för att provrörsbefruktning är det bästa alternativet, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Men hon har inte med sig maken Kanye West i de nya barnplanerna. Rapparen ska enligt uppgift inte alls vilja ha ett till barn - bland annat för att han själv har så mycket psykiska problem. Men det är inte bara sig själv Kanye West är orolig för. Enligt uppgifter ska världsartisten vara osäker på hur Kim Kardashian Wests kropp kommer kunna hantera påfrestningen av en tredje graviditet.

 

LÄS MER: Följarnas ilska mot Kim Kardashians kroppslögn

 

Kanye Wests oro för Kim Kardashian Wests barnlängtan

 

LÄS MER: Nya bikinibilderna får fansen att undra

 

– Kanye har varit bestämt emot det, inte bara på grund av deras relationsproblem och hans egna psykiska hälsa, utan också för att han är orolig över hur det skulle påverka Kims kropp, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

Men trots Kanye Wests uppenbara oro för parets förhållande, sin egen mentala hälsa och sin frus kropp, så är Kim Kardashian West fast besluten vid att de ska ha ett tredje barn.

– Hon ger honom inget val, säger uppgiftslämnaren till Radar Online.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag