Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim och Kanyes kryptiska kärleksvideo – efter bråken

Paret har nu postat ett kärleksfullt klipp.
Foto: MPNC / BACKGRID USA TT NYHETSBYRÅN
Kim Kardashian.
Foto: AFF-USA/SHUTTERSTOCK / AFF-USA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Efter sommarens turer där Kanye West påstod att han ville skiljas från Kim Kardashian West är paret åter vid varandras sida. 

En video som publicerades på Kanyes Twitterkonto visar hur de pussas. 

Kim Kardashian West, 39, och maken Kanye West, 43, har haft en turbulent sommar där äktenskapet skakats rejält.  Skandalerna har nämligen avlöst varandra. Det började med att Kanye West gick ut med att han kandiderar till att bli USA:s nästa president. 

Det följdes upp med att rapparen anklagade sin fru på Twitter för att vara otrogen och för att hon ska ha velat låsa in honom med en läkare när han mått dåligt. Under sitt valmöte berättade han även att paret till en början tänkte göra abort när de väntade sitt första barn. 

Efter turbulensen, som kulminerade i början av augusti ska Kim ha velat skiljas. 

– Hon letar efter en väg ut, ska en uppgiftslämnare ha sagt till Page Six.

Verkar komma överens

Men sedan vände det. Paret åkte på semester till bland annat Karibien, och nu är de tillbaka på hemmaplan igen sedan en tid – och de verkar lyckliga. 

– Kim och Kanye kommer överens, och de båda verkar mycket gladare, sa en uppgiftslämnare till People, ett par dagar efter att Kim ska ha velat lämna Kanye.

Nu har rapparen också lagt upp en ny video på Twitter där paret sakta går mot varandra innan de utbyter en kyss, med texten ”Vi går ut i tro”. 


https://twitter.com/kanyewest/status/1296092602203340801

Sanningen bakom den omtalade bilden på Instagram 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.