Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim och Kanyes känslosamma återförening – Kim grät hysteriskt

Kanye West har anklagat sin fru för att försöka låsa in honom med en läkare och för att vara otrogen.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Kim Kardashian West menar att maken är bipolär och vädjar om folks förståelse.
Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON/IMAGE PRESS AGENCY B799
Nu har paret återförenats efter att ha varit åtskilda i flera veckor.
Foto: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / STELLA PICTURES/NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM

Det har stormat rejält kring äkta makarna Kim Kardashian West och Kanye West den senaste tiden och paret har inte setts på flera veckor.

Nu har paret återförenats och Kim sågs gråta hysteriskt under en intensiv konversation med Kanye, skriver People

– Hon är väldigt känslosam kring allt och även utmattad, säger en källa enligt sajten. 

Skandalerna har avlöst varandra sedan Kanye West, 43, gick ut med att han kandiderar till att bli USA:s nästa president – något som han sedan har tog tillbaka.

Rapparen har anklagat sin fru Kim Kardashian West, 39, för att vara otrogen och för att vilja låsa in honom med en läkare. Kim ska ha varit rasande över att maken lämnat ut sådana privata detaljer om deras liv. 

Nyligen gick Kanye ut på Twitter och bad om ursäkt för att han har sårat Kim med sina anklagelser. 

Rapparen har sedan några veckor tillbaka befunnit sig i Cody, Wyoming, medan Kim har varit i deras gemensamma hem i Los Angeles. Kanye har ignorerat sin frus kontaktförsök så hon beslöt sig för att ta ett privatflyg till Cody. 

Där sågs paret ha en häftig diskussion och Kim grät hysteriskt, skriver People. 

– Hon är väldigt känslosam kring allt och även utmattad. Hon känner sig väldigt sårad av Kanye. Hon har försökt att nå honom flera gånger men han har bara igonererat henne, säger en källa till sajten.

Vidare säger källan:

– Hela situationen är illa. Hon bestämde sig för att flyga till Cody för att prata med honom öga mot öga. Hon vill inte fortsätta bli ignorerad.

”Hon skyddar barnen”

Kim Kardashian West bemötte nyligen makens anklagelser i ett meddelande på Instagram-story.

”Som många av er vet lider Kanye av bipolär sjukdom. Alla som är drabbade av det vet hur svårt och smärtsamt det är att förstå.” skrev hon. 

Enligt People gör Kim allt för att skydda parets gemensamma barn från Kanyes publika utspel. 

– Hon skyddar barnen. Hela familjen gör det. De håller sig runt barnen och håller dem ifrån allt det här. De har bestämt sig för att skapa en normal atmosfär runt dem. De behöver inte se ett sådant offentligt sammanbrott, säger källan enligt sajten.


Nu när artisten Kanye West säger sig kandidera för att bli president i USA tar Womanizer-sångarens fans tillfället i akt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.