Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim K:s bråk med maken – efter livsförändringen

Kim Kardashian och Kanye West har fått sitt fjärde barn
Kanye West har på senare tid blivit alltmer religiös. Något som har orsakat en del slitningar i äktenskapet med Kim Kardashian West. Foto: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Kim Kardashian West menar att hon trots allt stöttar maken i hans livsval. Foto: TODD WILLIAMSON/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
Hon påpekar dock att hon alltid kommer vara sig själv.Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Kim Kardashian West erkänner att maken Kanye Wests religiösa uppvaknande har orsakat en hel del bråk mellan paret.

Bland annat har artisten plockat bort tv-apparaterna från barnens rum och förbjudit dottern North att bära smink.

Något stjärnan berättar om i tv-programmet ”The Real with Kourtney and Khloe”. 

Världsartisten Kanye West har nyligen släppt ett nytt album – fyllt med gospel. Den 42-åriga stjärnan har på senare tid nämligen blivit allt mer kristen och förändrats.

Daily Mail rapporterar om att Kim Kardshian West i ”The Real with Kourtney and Khloe” nu har gett sin syn på makens förändring.

I programmet berättar hon hur makens religiösa resa har orsakat en hel del bråk.

Kanye West ska bland annat ha plockat bort tv-apparaterna i barnens rum och som det tidigare har rapporterats om har han även stoppat dottern North, 6, från att sminka sig.

39-åriga Kim Kardsashian West menar dock samtidigt att hon stöttar maken i hans nya mer religiösa inriktning.

– Jag gör nog det, du vet, han är min man. Så självklart vill jag hedra honom och det han känner. Och han har gått igenom den här livsförändringen, och det handlar mest om barnen.

Kim K: ”Jag kommer alltid vara mig själv”

Hon berättar vidare att Kanye West i takt med att barnen blir äldre har blivit mer försiktig med vad de exponeras för i tv och media – och att han därför nu agerar mer strikt.

”Keeping up with the Kardashians”-stjärnan anser även hon att hårdare regler är bra för barnen, men problemet är att hon själv också påverkas.

– Jag kommer alltid vara mig själv. Vi har haft den diskussionen och det bråket.

Hon fortsätter:

– När allt kommer omkring så är det vad ett äktenskap handlar om. Han kommer göra saker som jag inte håller med om, och jag stöttar honom. Och vice versa.

Kanye West om Trump: ”Jag älskar den här mannen”

Kanye West om Trump: ”Jag älskar den här mannen”