Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim Kardashians video chockerar fansen: ”Galet”

Kim Kardashian.Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/IMAGE PRESS AGENCY/AVALON.RED

Kim Kardashian West tycker verkligen om att visa upp en smal midja – men i ett klipp på Instagram tar profilen det till en ny nivå.

Videon, där realitystjärnan provar en extrem korsett har fått många att reagera starkt.

”Det här är galet lol”, skriver systern Khloe Kardashian.

Vem minns inte Kim Kardashian West på förra årets Met-gala, när hon på temat ”Camp: Notes on fashion” kom klädd som en tolkning av Venus födelse, i en snortajt latexklänning och droppar som gjorde att hon såg ut att ha klivit upp direkt ur havet?

Den stora snackisen då var hur världsstjärnans midja var minimal, med hjälp av en tajt korsett.

Nyligen visade Kim Kardashian West upp att hon provat ut en likadan korsett igen, då den från Met-galan tappades bort.

”Hittade precis det här på min telefon, från min specialresa till London förra året med mr. Pearl. Jag hade på mig en sån här korsett för min camp-look på Met-galan men korsetten tappades bort den kvällen. Och jag vill så himla gärna ha den sparad till mitt arkiv att jag flög till London för att få en ny gjord. Vi kanske också började jobba på några outfits inklusive min speciella 40-års födelsedagsutstyrsel. Längtar efter att få visa er de outfitsen vi har kokat ihop”, skrev hon på Instagram.

Delade meningar kring videoklippet

I det korta videoklippet står hon klädd i korsetten och filmar sig i en spegel – och den omänskliga siluetten har fått många att reagera starkt bland kommentarerna.

”Det här är galet lol”, skriver lillasyster Khloe Kardashian, och flera inom skönhets- och modecommunityn hyllar henne för videon.

Samtidigt är det många andra som reagerat åt andra hållet, och tycker att Kim Kardashian West är en dålig förebild som förespråkar så extrema skönhetsideal.

 

https://www.instagram.com/p/CBw_u1HA_uM/

Khloe och Tristans förlovningsrykte efter skandalen 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.