Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim Kardashians vändning med Kanye – efter utspelen

Här anländer familjen Kardashian-West i Miami efter att ha varit i väg på sin privata resa.Foto: MEGA CHANNEL / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Kanye West och Kim Kardashian.Foto: BRIQUET-GORASSINI-GOUHIER-NEBIN / STELLA PICTURES/BRIQUET-GORASSINI-GOUHIER-NEBI

Familjesemestern i Västindien verkar ha gjort underverk för familjen Kardashian-West.

Nu har Kim Kardashian West och maken Kanye West återvänt till USA, och lyckats få rätsida på relationen, skriver People.

– Kim och Kanye kommer överens, och de båda verkar mycket gladare, säger en uppgiftslämnare till People.

Kim Kardashian West, 39, och maken Kanye West, 43, har återvänt med familjen i USA, efter en avskild familjesemester i Dominikanska republiken.

På söndagen sågs de landa i Miami med sina fyra barn: North, 7, Saint, 4, Chicago, 2, och 15 månader gamla Psalm.

– De har haft en bra familjevecka i Dominikanska republiken. De fortsätter med sin familjesemester i Colorado. Kim och Kanye kommer överens, och de båda verkar mycket gladare, säger en uppgiftslämnare till People.

En annan uppgiftslämnare menar att Kanye West uppskattar att umgås med familjen nu, efter alla kontroverser och utspel.

– Ärligt talat så är han på en bra plats och känner sig inspirerad kreativt.

”Svårt att tänka klart”

Att familjen åkte ner till Västindien var för att få lite avskild tid tillsammans, borta från anställda och media.

– De bestämde sig för att resa ihop så de kan få vara privata. Med barnen, arbete och hanterandet av Kanyes bipolära epioder så har det varit svårt för henne att tänka klart, säger en uppgiftslämnare om Kim Kardashian West till tidningen.

Familjen verkar ha haft det roligt tillsammans på semestern. På fredagen publicerade Kanye West en video med dottern North, där de två hoppar av fordonet familjen åker i för att dansa på vägen, medan man hör Kim Kardashian West skratta bakom kameran.

https://twitter.com/kanyewest/status/1291899360503095297?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1291899360503095297%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fpeople.com%2Ftv%2Fkanye-west-kim-kardashian-good-family-week-in-dominican-republic-source%2F

 

Rob Kardashians helvändning: ”Bättre än någonsin”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.