Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim Kardashians tuffa framtidsval med Kanye

Kim Kardashian West och Kanye West har varit gifta sedan 2014.Foto: BRIQUET-GORASSINI-GOUHIER-NEBIN / STELLA PICTURES/BRIQUET-GORASSINI-GOUHIER-NEBI
Kanye Wests skandaler har avlöst varandra under sommaren.Foto: DOULIERY OLIVIER/ABACA / STELLA PICTURES/DOULIERY OLIVIER/ABACA
Kim Kardashian West.Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/IMAGE PRESS AGENCY/AVALON.RED

Kim Kardashian West försöker lista ut hur det ska bli i framtiden mellan henne och maken Kanye West.

Samtidigt som hon försöker stötta honom hoppas hon att utspelen ska ta slut – annars kan hon överväga skilsmässa.

– Kim överväger sina alternativ när det kommer till en framtid med Kanye. Hon har det stressigt med att både studera juridik, ta hand om barnen och hjälpa Kanye, säger en uppgiftslämnare till Us Magazine.

Kim Kardashian West, 39, överväger sina alternativ för framtiden med maken Kanye West, 43.

Samtidigt som hon studerar juridik och tar hand om parets fyra barn – med hjälp av barnflickor – försöker hon förhålla sig till makens mentala hälsa och olika utspel som avlöser varandra.

– Kim överväger sina alternativ när det kommer till en framtid med Kanye. Hon har det stressigt med att både studera juridik, ta hand om barnen och hjälpa Kanye, säger en uppgiftslämnare till Us Magazine.

Kanye West har påverkats av coronapandemin

Uppgiftslämnaren menar också att Kim Kardashian West hoppas och väntar på att Kanye Wests utspel ska gå över – men att hon också har planerade skilsmässolösningar om det skulle behöva gå så långt.

Att Kanye West vevar mot musikbranschen på Twitter spelar inte hans fru någon större roll, menar en uppgiftslämnare till tidningen, men att det finns andra problem.

– Humörsvängarna och de maniska perioderna är extremt svåra för Kim att hjälpa Kanye att hantera, säger uppgiftslämnaren, som också menar att Wests mentala hälsa påverkats negativt av coronaviruset.

– Det är en ond cirkel som Kim har lyckats avbryta flera månader i taget. Att sitta isolerad och ensam med sina tankar är inte hälsosamt för Kanye.

 

Bilden på Khloe Kardashian fick alla att reagera:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.