Kim Kardashians stöd till Pete Davidson efter Kanye Wests hån

Kanye West.
Foto: MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK / MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Kim Kardashian och Pete Davidson.
Foto: Evan Agostini / AP TT NYHETSBYRÅN

Efter att Kanye West flera gånger om hånat Pete Davidson beslutade komikern sig för att gå i traumaterapi.

Beslutet stöttas av exflickvännen Kim Kardashian, rapporterar Page six

I helgen kom beskedet att Kim Kardashian, 41, och Pete Davidson, 28, gjort slut efter nio månader tillsammans.

En som inte var sen med att kommentera uppbrottet var Kim Kardashians exmake, Kanye West, 45. På Instagram publicerade han en fejkad New York Times-löpsedel med texten:

”Skete Davidson död vid 28 års ålder”.

Kanye West har tidigare under Pete Davidsons och Kim Kardashians förhållande uttalat sig negativt om Davidson offentligt. Bland annat rappar han om att ”slå ner Pete Davidson” i låten ”Eazy”. I samma video syns två dockor där den ena, som föreställer Kanye West, begraver den andra, som ska föreställa Pete Davidson.

På grund av Wests negativa uttalanden om Davidson har även rapparens fans skickat hat och hot till komikern. Enligt Page six ska Davidson även ha fått dödshot från flera av Wests fans.

Stödet från exflickvännen

Hatet och hoten har lett till att Pete Davidson nu börjat gå i traumaterapi och beslutet stöttas nu av Kim Kardashian.

– Kim har varit väldigt stöttande för att Pete ska gå i terapi, säger en källa till Page six.

En annan källa berättar att han började gå i terapi tidigare under våren.

– Att få dödshot från Kanyes fans och all den negativa uppmärksamheten online känns inte bra för någon, lägg då till någon som tidigare har haft problem med psykisk ohälsa och det blir ännu värre, säger en annan källa.

Pete Davidson har tidigare varit öppen med sin psykiska hälsa och har även hyllat Kanye West för att ha pratat om sin psykiska ohälsa.

”Jag kan inte förklara för er hur svårt och läskigt det är att vara öppen med sådana här saker. Vi behöver folk som Kanye”, skrev Davidson i sociala medier då enligt Page six.

Se mer:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.