Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim Kardashians sjuka julprydnader förvirrar

Här är familjen Kardashian
Ja, vad är det egentligen för något?
Julgranar eller prydnar? Eller snöbollar?
Kardashians julgran är långt ifrån färggrann.
Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/IMAGE PRESS AGENCY/AVALON.RED

Kim Kardashian West julpyntar inte som de flesta andra, med rött, grönt och glitter.

Nej, ”Keeping up with the Kardashians”-profilen firar i stället julen med helvita, meterhöga pälsprydnader i långa rader.

– Jag älskar dem här. De är så knasiga, säger Kim Kardashian West i sin Instagram Story.

Kim Kardashian West, 39, och maken Kanye West, 42, är inte kända för sin kitchiga inredningsstil – snarare tvärtom. Kim Kardashian West har tidigare fått sina miljontals följare att höja på ögonbrynen när hon visat upp parets hem på sociala medier, då deras enorma lyxvilla går helt i samma ton, möblerna matchar golv och väggar, och paret verkar inte ha några personliga ägodelar i de allmänna utrymmena.

Nu visar Kim Kardashian West upp hur hon och familjen julpyntar – och även nu finns det mycket som kan få fansen att reagera. Medan de allra flesta pyntar med rött och grönt, glitter och julgranskulor, så har den kända familjen valt en annan ingång.

”Det är så knasiga”

På Instagram Story visar Kardashian West nämligen en hel korridor av höga pelare i olika former som är klädda i mjukt plyschtyg.

– Jag älskar dem här. De är så knasiga, som Whoville, men helt vita, säger Kim Kardashian West på Instagram Story, och refererar till den påhittade staden i berättelsen om Grinchen.

De stora plyschpelarna är specialgjorda, och användes när Kim Kardashian Wst och Kanye West höll i släktens årliga julfest förra året, efter att mamma Kris Jenner avsagt sig ansvaret.

Men julpyntet går inte helt hem hos följarna och de känner sig förvirrade och uttråkade, enligt Cosmopolitan.

”Kim Kardashians hus är så tråkigt. Till och med hennes julpynt är sjukt tråkigt”, skriver en person. 

”Jag är faktiskt så himla förvirrad just nu över Kim Kardashians julgranar eller dekorationer eller vad fan det nu är. HÅLL DIG BARA TILL TRÄDLJUS OCH GLTTER OCH VAR KLAR”, skriver en annan. 

Så ser Kardashians julgran ut

Men familjen är inte så okonventionell att de inte har en julgran – där är bara ganska mycket mer stilren än gemene amerikansk familjs gran. På Instagram visar hon en hög julgran sprayad i vitt, med mängder av ljusslingor men ingenting annat. I träden ute i trädgården lyser också ljusslingor, med kallt, blått ljus..

Jenner:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.