Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kim Kardashians nya selfie-bok är en flopp

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Ingen vill betala för att se Kim Kardashians selfies i en bok.
Foto: Planet Photos
Stjärnans försäljning floppar.
Foto: Kristin Callahan - Ace Pictures

Kim Kardashians nya selfie-bok är en försäljningsflopp.

Den har bara sålts i 32000 exemplar, enligt Radar Online.

"Det finns nu ett påtagligt, fysiskt bevis på att vårt samhälle är på väg att implodera", skriver en recensent.

Med 41 miljoner Instagram-följare så är Kim Kardashian enorm på Instagram. Men den populariteten har inte hjälp försäljningen av hennes nya bok "Selfish", en bok som bara innehåller selfies.

Boken släpptes och blev hårt marknadsförd tidigare i våras. Men den har bara sålts i 32000 exemplar, enligt Radar Online. Det är bara 0,8 procent av Kardashians följare. Den är dessutom en enorm flopp kritikmässigt.

"Ett stackars träd dog för det här", skriver en recensent.

"Denna bok verkar som om det gjordes helt utan eftertanke, utan bara för pengarna!", skriver en annan.

"Det finns nu ett påtagligt, fysiskt bevis på att vårt samhälle är på väg att implodera", skriver en tredje.

Ryter ifrån

Kim Kardashian West är gravid med sitt och maken Kanye Wests andra barn. Nyligen avslöjades det att paret väntar en son, efter en fertilitetsbehandling där de valde att enbart sätta in befruktade pojkembryon.


LÄS MER: Kardashian valde kön på kommande sonen


Som många andra gravida kvinnor har realitystjärnan fått uppleva att inte bara magen växer, utan att även andra delar av kroppen förändras. Bland annat har hennes ansiktsdrag ändrats, vilket har fått många att anklaga henne för att använda botox eller så kallade fillers. Men nu ryter hon ifrån och menar att det inte bara är osant, utan också riktigt sjukt.


LÄS MER: Kim Kardashian - Du måste vara riktigt sjuk

"Riktigt sjuk i huvudet"

På sitt Instagramkonto har hon lagt upp en bild på sitt eget ansikte, och skriver:

"Nej jag använder inte fillers eller botox under graviditeten som vissa tabloider rapporterar, du måste vara riktigt sjuk i huvudet för att utsätta ditt barn för sådan fara! Alla som har varit gravida eller gått upp i vikt vet att ditt ansikte ändras totalt! Min näsa blir större, kinderna fylligare och mina läppar svullnar upp", skriver hon.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.