Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kim Kardashians kroppsändring efter hatet

Jämförelserna med en späckhuggare var droppen. Foto: JUSTIN LANE / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Nu berättar Kim Kardashian West om beslutet av kroppsändringen efter hatet. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Jämförelserna med en späckhuggare var droppen.

Nu berättar Kim Kardashian West om beslutet av kroppsändringen efter hatet.

– Mitt självförtroende ändrades verkligen, det krossade min själ för ett tag, säger hon till Wall Street Journal. 

Kim Kardashian West, 38, får utstå en hel del näthat, något som tärt ordentligt på realityprofilens självförtroende. Under hennes ena graviditet var det kanske som värst, då publicerades bilder där hon jämfördes med en späckhuggare. Näthatarna menade att Kim Kardashian Wests gravidkropp, iklädd en svart klänning med vitt parti, liknade valen. Näthatet under graviditeten fick henne att må riktigt dåligt och påverkade hennes självförtroende hårt. 

– Min kropp och min hy förändrades. Allt jag behövde göra var att söka på Kim och späckhuggare. Mitt självförtroende ändrades verkligen, det krossade min själ för ett tag, säger Kim Kardashian West till Wall Street Journal.

Tog till med professionell hjälp

Nu berättar Kim Kardashian West om den stora livsstilsförändringen som fått henne att må mycket bättre. Realityprofilen tog till med professionell hjälp och lägger nu många timmars träning bakom den kända kurviga kroppen. 

– Jag tränar runt en och en halv timme varenda dag, då lyfter jag tunga vikter. Men jag kör inte så mycket konditionsträning, säger hon. 

Träningstekniken fungerar bra för Kim Kardashian West som berättar att hon till och med fått frågor från hennes mamma som undrar hur hon tränat för att få de resultat hon fått.

– Jag har tränat väldigt hårt med en bodybuilder under ett års tid. I september så har det gått precis ett år. Jag har tappat flera kilo och är väldigt nöjd med det. Till en början såg jag inga resultat men när man håller fast vid något och fortsätter så kommer det, säger hon. 

Lagt om kosten

Förutom att träna har hon även lagt om kosten. Kim Kardashian West som tidigare ätit precis vad hon velat försöker nu att dra ner på sockret och äta striktare.

– Jag äter inte riktigt socker på samma sätt som jag brukade. Det funkar inte riktigt för mig. Jag har försökt att äta mycket nyttigare än vad jag gjorde tidigare, förut brukade jag äta allt jag ville och jag älskade det. Men jag försöker verkligen kontrollera det mer nu, säger Kim Kardashian West.