Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim Kardashians kropps- beslut – Kanyes förbud

Se olyckan som hotar Daos medverkan i Idol-semifinalen
Kanye West förbjuder dottern North från att sminka sig. Foto: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Kim Kardashian på Halloween. Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Kim Kardashian West vill att hennes barn ska växa upp utan kroppskomplex.

Därför har hon och familjen satt upp flera regler – bland annat hur de pratar kring utseende och kroppar, skriver US Weekly.

– Vi pratar mycket om vad vi inte ska säga inför barnen när det kommer till kroppen, säger Kim Kardashian West till tidningen.

Kim Kardashian West, 39, är noggrann med att inte klaga på sitt utseende inför sina barn. 

I en intervju med US Weekly förklarar ”Keeping up with the Kardashians”-stjärnan att hon och hennes systrar tillsammans har bestämt att inte prata negativt om sina kroppar inför barnen, för att de ska må bra i sina egna kroppar.

– Jag är helt klart uppväxt med extremt självsäkra systrar och... vi pratar mycket om vad vi inte ska säga inför barnen när det kommer till kroppen. Vi pratar om att inte vara så hårda mot oss själva och inte vara fördömande. Vi har sådana öppna dialoger, men jag är tacksam att alla är väldigt hälsosamma och har gott självförtroende, men också är hälsosamma rent mentalt så att de inte låter negativa kommentarer påverka dem, säger Kim Kardashian West till US Weekly.

Förbudet mot dottern

Kardashian Wests äldsta dotter, sexåriga North, ser upp till sin mamma och sina mostrar, och har blivit väldigt intresserad av smink – något pappa Kanye West inte tycker om.

– Kylie brukade ge henne alla dessa lip kits, så jag hamnade i lite trubbel över det. Jag lät henne ha röda läppar, eller en liten färgklick på något sätt. Om hon hade på sig en svart klänning kunde hon få ha svarta läppar. Men nu är det slut med sminket, säger Kim Kardashian West.

”Blir kraftigt motarbetad”

North Wests föräldrar har kommit fram till att hon inte ska få sminka sig förrän hon är tonåring, men samtidigt inser Kim Kardashian West att man som förälder lär sig sådant allt eftersom.

– North försöker få hålla på med smink, men hon blir kraftigt motarbetad eftersom hennes pappa har förbjudit allt smink för henne tills hon är tonåring. Det är en stor diskussion, en stor konflikt i hushållet just nu men det är för det bästa. Jag tror att som förälder får man bara lära sig längs vägen och vi insåg att vi inte ville att hon skulle ha på sig smink så ung men hon ser sin mamma ta på sig läppstift och läppglans.