Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim Kardashians ilska mot Caitlyn Jenner

Kim Kardashian West är riktigt irriterad på sin tidigare styvpappa Caitlyn Jenner. Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Kendall Jenner, Caitlyn Jenners dotter, blev ledsen efter att Caitlyn släppt sina memoarer där hon skriver om familjen. Foto: PHOTO IMAGE PRESS / SPLASH NEWS / PHOTO IMAGE PRESS / SPLASH NEWS/ SPLASH NEWS

Kim Kardashian West är rasande på tidigare styvpappan Caitlyn Jenner.

Detta efter att Jenner skrivit illa om Kims mamma Kris Jenner i sina memoarer, framgår det i "Keeping up with the Kardashians"

– Jag har ingen respekt för Caitlyn längre, säger Kim Kardashian West i programmet.

Kim Kardashian West, 36, är trött på att Caitlyn Jenner, 67, går emot sin tidigare familj. I Jenners memoarer beskriver hon sitt förhållande till exet Kris Jenner, 61, och både avslöjar intima detaljer kring deras uppbrott, och klagar på hur hon uppfostrar parets gemensamma barn, Kendall, 21, och Kylie Jenner, 19.

I senaste avsnittet av realityserien kring familjen Kardashian/Jenner, "Keeping up with the Kardashians", kan hon inte hålla tillbaka irritationen.

– Om du går emot min mamma och fortsätter att attackera oss, så kan jag inte ens för mina systrars skull umgås med någon som inte bryr sig om min mamma. Det räcker nu. Jag har ingen respekt för Caitlyn längre. Någon som har det perspektivet vill jag inte umgås med, säger Kim Kardashian West i avsnittet.

 

LÄS MER: Nya bikinibilderna får fansen att undra

Caitlyn Jenner har släppt sina memoarer och det rör upp känslor inom familjen. Foto: PIERS ALLARDYCE/REX/SHUTTERSTOCK / PIERS ALLARDYCE/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Kendall Jenners besvikelse över pappa Caitlyn Jenner

 

LÄS MER: Kardashians egna ord om brutala rånet

 

Det var viktigt för Kim Kardashian West att visa för halvsystern Kendall Jenner vad Caitlyn Jenner har skrivit i sin bok för att hon alltid har varit "pappas flicka".

– Jag vet att Kendall är en riktig pappas flicka, men jag tycker det är viktigt att hon förstår vad mamma har gått igenom så hon kan se båda sidor av det.

Kendall Jenner blev ledsen av att höra det hennes pappa skrivit i sina memoarer, och utvecklar tankarna kring det i "Keeping up with the Kardashians".

– Det som upprör mig mest med pappas bok är vad hon säger om min familj. När det kommer till kritan så uppfostrade hon Kardashians, och när det kommer till kritan så är Kardashians en del av mig, så jag förstår mer vad mamma menar nu, säger Kendall Jenner.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.