Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim Kardashians första ord – efter Kanyes galna attacker

Kim Kardashian.Foto: STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK / STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Kanye West.Foto: MEGA CHANNEL / MEGA EXCLUSIVE TT NYHETSBYRÅN
Foto: Instagram

Kanye West har gått loss på Twitter de senaste dagarna och har bland annat skrivit att han under en längre period försökt bryta sig loss från relationen med Kim Kardashian. 

Han har även gått till attack mot sin svärmor Kris Jenner och lagt ut privata sms-konversationer. 

Nu yttrar sig Kim Kardashian för första gången om makens osammanhängande uttalanden. 

”De som står Kanye nära känner hans hjärta”, skriver hon på Instagram. 

Under sin kampanj inför det amerikanska presidentvalet i höst har Kanye West, 43, kommit med flera ifrågasatta uttalanden. Han har bland annat gråtandes berättat om att han övervägde abort när hans fru Kim Kardashian West, 39, bar på deras dotter North.

Han har även skrivit flera omtalade inlägg på Twitter, bland annat att han flera gånger försökt skilja sig från sin fru och han har även anklagat sin svärmor Kris Jenner för att utöva ” vit makt” mot honom. 

Nu går Kim Kardashian West ut och försvarar maken och menar på att alla osammanhängande inlägg på Twitter och uttalanden under valkampanjen har med hans psykiska mående att göra. 

”Som många av er vet lider Kanye av bipolär sjukdom. Alla som är drabbade av det vet hur svårt och smärtsamt det är att förstå”, skriver hon på Instagram-story.

”Briljant men komplicerad”

Kim Kardashian West förklarar vidare att hon aldrig tidigare har pratat om hur sjukdomen påverkar familjen men att hon nu känner att hon måste på grund av allt som hänt de senaste dagarna. Hon försvarar honom även genom att skriva att han egentligen ”är en briljant men komplicerad person som under press”. 

”De som står Kanye nära känner hans hjärta och förstår att hans ord inte alltid överensstämmer med hans avsikter”, skriver hon. 

Fansens ilska - efter Kanyes presidentbesked

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.