Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim Kardashians drastiska drag inför alla – kissa på sig

Kim Kardashians klänning var minst sagt tajt.Foto: JUSTIN LANE / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Kim Kardashian West imponerade på alla när hon dök upp som en tolkning av Venus födelse på Metgalan 2018.

Men den speciella skapelsen skapade en del problem för världsstjärnan – som inte kunde gå på toaletten i den.

– Ärligt talat, om det är en kris, så tror jag att jag får kissa på mig och så får min syster torka mig på benet, säger Kim Kardashian i ”Keeping up with the Kardashians”.

Kim Kardashian West, 38, gjorde succé på Metgala förra året, och hennes blöta look som liknats med gudinnan Venus födelse ur havet.

Men att åla i sig en silikonklänning med hundratals pärlor är inte så enkelt som man kanske kan tro – och kommer med en del problem under en festkväll.

Drastiska draget under Metgalan

I ”Keeping up with the Kardashians” erkänner Kim Kardashian West att hon inte vet hur hon ska göra om hon blir kissnödig.

– Om jag behöver kissa så är det ett problem. Ärligt talat, om det är en kris, så tror jag att jag får kissa på mig och så får min syster torka mig på benet. Jag skämtar inte ens. Hon kan torka mina ben, säger Kim Kardashian West i programmet, samtidigt som en av hennes vänner skämtar om att stjärnan borde ha på sig blöja för att överleva kvällen på Metgalan.

Kim Kardashians smärta

Inte nog med att kreationen var svår att få på och omöjlig att gå på toa i – den gjorde också jätteont. 

– Det är inte bara silikon och femhundra timmar av pärlor och skapande, men varje liten del kliar på insidan. Det är stickigt. Så det sticker mig, säger Kim Kardashian West i programmet.

Profilen har tidigare berättat hur hon hade märken och blåmärken på både rygg och mage från den tajta korsetten under klänningen efter kvällen på Metgalan, något som hon ändå tycker är värt.

– Jag har aldrig känt sådan smärta i hela mitt liv, har Kim Kardashian West tidigare berättat.

Så här såg Kardashian ut på Met-galan 2019:

Expressens Therese Loberg sätter getingbetygen på stjärnorna som flippade och floppade.