Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim Kardashian väntar barn – igen

Kim Kardashian väntar sitt fjärde barn med maken Kanye WestFoto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Sedan tidigare par paret tre barn: North West, Saint West och Chigago West.Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Kim Kardashian har tidigare berättat i ”Keeping up with the Kardashians” om svåra förlossningarna med både North och Saint.Foto: DENNIS VAN TINE/GEISLER-FOTOPRES / PICTURE ALLIANCE / GEISLER-FOTOP DPA

Reality-stjärnan Kim Kardashian och maken Kanye West  väntar barn igen, via en surrogatmamma.
Enligt en uppgiftslämnare väntar paret en pojke som förväntas födas tidigt i maj månad, skriver US Weekly.  

Kim Kardashian väntar sitt fjärde barn tillsammans med maken Kanye West via en surrogatmamma, rapporterar amerikanske US Weekly. 

Enligt uppgifter är det en pojke som paret väntar. Barnet blir det andra barnet, som paret får tillsammans via en surrogatmamma.

Sedan tidigare par paret tre barn: North West, Saint West och Chigago West.

Läkarens råd efter traumatiska förlossningar

Kim Kardashian har tidigare berättat i ”Keeping up with the Kardashians” om svåra förlossningarna med både North och Saint som gjorde att hon fick rådet av en läkare att inte skaffa barn på naturlig väg - då det kunde vara livshotande för henne. 

I programmet berättar Kims läkare Paul Crane att hon drabbats av toxemi, en blodförgiftning, till följd av en infektion under hennes två graviditeter.

Läkaren beskriver reality-stjärnans förlossningar som ”väldigt traumatiska". 

– Det här är vad jag tycker. Du drabbades av toxemi under dina tidigare graviditeter och du hade problem med moderkakan. Det var väldigt traumatiskt. Vi är alltid oroliga över nästa komplikation. Din rädsla för den här situationen är legitim, säger Paul Crane i "Keeping up with the Kardashians" och fortsätter:

– Man kan aldrig veta om man får samma typ av problem som blir ännu mer allvarliga. Du tar en risk. Det här kan handla om liv och död.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.