Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kardashians flyr elden – tvingas lämna allt

Foto: JOE SUTTER/PACIFICCOASTNEWS / PACIFICCOASTNEWS/AVALON.RED B6411

Kim Kardashian tvingades samla ihop de viktigaste ägodelarna och evakuera sitt hem under torsdagskvällen.

På Instagram visar realitystjärnan skräckbilderna av branden som härjar i området. "Jag landade precis och hade en timme på mig att packa och evakuera vårt hem. Jag ber att alla är i säkerhet", skriver stjärnan i en film på Instagram. 

När realityprofilen Kim Kardashian, 38, återvände till sitt hem i Hidden Hills i Kalifornien under torsdagen nåddes hon av nyheten att hon snabbt var tvungen att evakuera sitt hem. Det exklusiva området utanför Los Angeles hotades av en stor skogsbrand som var utom kontroll, skriver People. 

"Jag landade precis och hade en timme på mig att packa och evakuera vårt hem. Jag ber att alla är i säkerhet", skriver stjärnan i en film på Instagram. 

Kardashian filmade branden från luften när hon flög in med sitt privatplan på väg mot sitt hem tillsammans med Kanye West. Bilderna på lågorna lade hon upp på sin Instastory.

 

Även Kourtney Kardashian har lämnat sitt hem

Kim Kardashian tackar för den stora räddningsinsatsen och visar hur brandbilar och poliser kör längs med gatorna i hennes område.

– De evakuerar alla just nu från deras hem, säger hon i en film från sin bil.

Branden hotade även grannområdet Calabasas där hennes syster Kourtney Krdashian bor – och även hon har valt att evakuera sitt hem, skriver People. 

"Jag ber att alla är i säkerhet och skyddade från elden. Det blir inget Calabasas ikväll", skriver Kourtney Kardashian på Instagram. 

 

 

Den långvariga torkan har gjort att flera skogsbränder har drabbat Kalifornien. I norra delen av delstaten härjar just nu en stor brand som har totalförstört staden Paradise och omkring 30 000 människor har tvingats lämna sina hem, skriver DN. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!