Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim Kardashian svarar på kritiken mot gravidkläderna

Nu berättar Kourtney Kardashian om sitt beslut att dra sig ur familjeprogrammet.
Kim Kardashian lanserade Skims förra året.Foto: PLANET PHOTOS STELLA PICTURES
Nu svarar hon på kritiken.Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Kim Kardashians nya kollektion med shapewear för blivande mammor mötte direkt motstånd.

Kritikerna menare att hon inte borde marknadsföra underkläder som lyfter och formar gravida kroppar.

”Om du inte har varit gravid förut känner du kanske inte till kampen av att bära all denna vikt”, försvarar sig nu stjärnan på Instagram.

För ett år sedan grundade Kim Kardashian klädesmärket Skims, med så kallad shapewear, underkläder som formar och lyfter delar av kroppen.

I helgen kom den nya kollektionen som riktar sig mot gravida kvinnor. Det ledde snabbt till kritik från personer som tyckte att en gravid kropp inte behöver ändras på, skriver Page Six.

Nu bemöter Kardashian kritiken och skriver på Instagram att underkläderna är till för att lindra smärta snarare än att få en smalare siluett.

”Om du inte har varit gravid förut känner du kanske inte till kampen av att bära all denna vikt, som jag har gjort tillsammans med miljoner andra starka kvinnor”, skriver hon i en story på Instagram.

Kim Kardashian möter kritiken på Instagram.Foto: Kim Kardashian/Instagram

Hon förklarar att materialet över magen är tunnare än på resten av plagget.

”Det ger stöd för den obekväma vikt som bärs upp av din mage och påverkar din nedre rygg. Och trycket över benen hjälper till att lindra smärtan från svullnader”, skriver hon.

Khloé Kardashian skapade rubriker världen över när hon i maj publicerade en bild på sig själv.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.