Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim Kardashian stäms – efter bilden med Kanye

Kim Kardashian stäms av en fotograf.Foto: JUSTIN LANE / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Kim Kardashian tillsammans med maken Kanye West.Foto: BROADIMAGE/REX / BROADIMAGE/REX REX FEATURES

Kim Kardashian publicerade en kärlekshyllning till maken Kanye West i sociala medier 2018.

Nu stäms ”Keeping up with the Kardashians”-stjärnan av fotografen bakom bilden.

”Avsiktlig och målmedveten likgiltighet” 

Superstjärnan Kim Kardashian, 39, är i rättsligt blåsväder. Realitystjärnan stäms för att publicerat en bild med maken Kanye West, 42, i sina sociala medier.

Det var i oktober 2018 som Kim Kardashian la upp en bild på Instagram på henne tillsammans med kärleken tagen på en fest, skriver Page six.

Bilden ska ha tagits av fotografen Saeed Bolden några månader tidigare – närmare bestämt i juni 2018 när kändisparet lyssnade för första gången på artisten Nas nya album ”Nasir.”

Nu har Saeed Bolden surnat till rejält över att han inte ersatts ekonomiskt av världsstjärnan för att hon använt bilden på sin Instagram – som följs av 157 miljoner.

Fotografens hårda anklagelse – mot Kim Kardashian

Fotografen Saeed Bolden är baserad i New York – och lämnade i onsdags in en stämningsansökan till en domstol i stadsdelen Brooklyn.

I stämningsansökan hävdar fotografen att Kardashians agerande tyder på en ”avsiktlig och målmedveten” likgiltighet inför hans upphovsrätt till bilden.

Kim Kardashian och hennes team har ännu inte kommenterat stämningsansökan enligt Page six.

Det är inte första gången en stjärna ur den berömda realityfamiljen Kardashian råkar ut för en stämningsansökan av detta slag. Redan 2017 blev Kims lillasyster Khloe Kardashian stämd av en fotograf för att hon publicerat en bild på henne tillsammans med äldsta systern Kourtney Kardashian i sociala medier. Den rättsliga härvan slutade med att parterna kom fram till en uppgörelse som inte har offentliggjorts.

Fansen rasar över Kardashians Instagrambild:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.