I samband med att Kim Kardashian skrev "Kan inte sova i natt" på Twitter la hon ut den här bilden. Foto: Twitter.com/kimkardashian
I samband med att Kim Kardashian skrev "Kan inte sova i natt" på Twitter la hon ut den här bilden.  Foto: Twitter.com/kimkardashian

Kim Kardashian la ut  en trosbild på Twitter

Publicerad

När Kim Kardashian har problem att sova verkar hon inte räkna får.

I stället är det Twitter som gäller.

Där hon delade med sig av en lättklädd bild på sig själv.

Det var natten mellan tisdag och onsdag amerikansk tid som Kim Kardashians skönhetssömn inte ville infinna sig.

Kardashian-trion.Foto: Planet Photos
"Kan inte sova i natt", skrev hon kort och gott på Twitter.¨

Så vad göra?

Naturligtvis bifoga den trosbild du ser här ovan till kommentaren.

På onsdagen släpptes dessutom mer lättklädda bilder på Kim med syskonen Khloé och Kourtney Kardashian. De bilderna är tagna i samband med att systertrion lanserar en gemensam underklädeskollektion, skriver People.com.

"Är ovarsamt"

Allt detta i kölvattnet av att "Mad men"-skådespelaren Jon Hamm, 40, nyligen kallade Kim, precis som Paris Hilton, för "idioter" i brittiska Elle.

Kim Kardashian, 31, var inte sen att kommentera uttalandet. Och det naturligtvis på Twitter:

"Vi jobbar alla hårt och vi måste respektera varandra. Att kalla någon som driver sitt eget företag, är en del av en framgångsrik tv-serie, skriver, designar och skapar för "dum" är ovarsamt".

Därefter tog Hamm - som nu marknadsför den kommande säsongen av tv-serien "Mad Men" - bladet från munnen ännu en gång och sa nyligen till E! News:

- Jag känner inte Ms. Kardashian. Jag känner till hennes publika personlighet. Det jag sa var menat att handla om genomslagskraften i vår kultur och var inte personligt, men hon tog illa vid sig, och det är hennes rätt."

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag