Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim Kardashian hatar nya frisyren: Trivs inte

NY FRILLA. Kim är inte bekväm i sitt kortare hår.Foto: Kristin Callahan - Ace Pictures
Det ska enligt uppgift vara maken som krävt att hon tog ur hårförlängningarna.

Kim Kardashian hatar sin nya frisyr.

Enligt Radar Online var det hennes man, Kanye West, som tvingade henne att ta ur hårförlängningarna.

– Kim trivs inte i sin kropp, säger en källa.

Nyligen har man kunnat se Kim Kardashian, 34, i en ny frisyr - numera har hon kortklippt hår.

Enligt Radar Online var det hennes make, rapartisten Kanye West, 38, som tvingade henne att ta bort sin hårförlängning för att få en bättre frisyr.

Kim Kardashian höll först med honom - men nu hatar hon sitt nya utseende.

– Kims hår har blivit förstört av förlängningarna, och Kanye beordrade hennes frisör att ta bort dem. De tog också mycket tid vilket hon hade klagat på, säger en källa till Radar Online.

Känner sig omodern

Samma källa berättar också att hon känner sig omodern och osexig i frisyren, eftersom att hon också har gått upp i vikt under den senaste tiden.

– Kim trivs inte i sin kropp, säger källan.

Realitystjärnan publicerade i fredags en bild på Instagram med texten "Jag klippte mitt hår kort i dag". Hon ser inte entusiastisk ut på bilden - men dagen innan kontrade hon med att lägga upp en nakenbild.

Vill sätta i hårförlängning

Enligt uppgift har Kim Kardashian redan berättat för sina vänner om att hon hoppas kunna sätta in hårförlängningarna snart igen - även om Kanye West inte blir glad över det.

Det är heller inte det första Kanye West bestämmer i förhållandet. Kim Kardashian berättade nyligen att han stylade henne inför Grammygalan - och att det var han som hittade hennes metalliska kappa.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.