Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim Kardashian förvirrar fansen med ny kroppsdel

Kim Kardashian om nakenbilderna
Kim Kardashian.Foto: HAHN LIONEL/ABACA / HAHN LIONEL/ABACA STELLA PICTURES

Kim Kardashian West har växt en extra tå – eller?

Den frågan ställer sig i alla fall fansen efter de reklambilderna där stjärnan marknadsför sin nya parfym med lillasystern Kylie Jenner, skriver Page Six.

”Hur misslyckas man så mycket med redigeringen att man lägger till en sjätte tå”, undrar en person, skriver Page Six.

Kim Kardashian West, 38, och lillasystern Kylie Jenner, 22, lanserar en parfymkollektion tillsammans med Kardashian Wests parfymmärke KKW Fragrances.

Men när systrarna släppte bilden som ska användas vid marknadsföringen så var det något annat som fångade Instagramföljarnas uppmärksamhet, snarare än just parfymerna.

På bilden har Kim Kardashian West nämligen lyckats växa en sjätte tå på ena foten.

Fansen jämför med tidigare bilder och har kommit fram till att ”Keeping up with the Kardashians”-profilen bara har fem tår på varje fot egentligen, och att den sjätte tån kommer från en allvarlig bildredigeringsmiss, skriver Page Six.

”Varför har du sex tår?” undrar en person i kommentarerna, skriver tidningen.

”Hur misslyckas man så mycket med redigeringen att man lägger till en sjätte tå”, skriver en annan till Kim Kardashian West, rapporterar Page Six.

Fel vinkel på foten

Page Six har också sökt en representant för Kim Kardashian West på tisdagen, som har en förklaring till varför stjärnan ser ut att ha en extra tå på bilden. Presstalespersonen menar att det inte rör sig om en miss i Photoshop, utan att det är vinkeln på stjärnans fot som skapar en illusion.

Frågan är om Kim Kardasian West och hennes syskon borde anställa någon annan för att redigera deras bilder – det är nämligen långt ifrån första gången som en sådan Photoshop-miss dyker upp på systrarnas sociala medier-konton eller i kampanjer.

https://www.instagram.com/p/B1WXysYgRHp/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.