Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim Kardashian får hård kritik för miljardskryt

Kritiken mot Kim Kardashias miljardskryt
Kim Kardashian får hård kritik från sina följare efter att hon visat upp sina 14 frieserhästar.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Kim Kardashian.
Foto: SETH WENIG / AP TT NYHETSBYRÅN
Kanye West hyllar Kim Kardashian efter att hon blivit dollarmiljardär.
Foto: AZ-ROL/X17ONLINE.COM / AZ-ROL/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC

Västvärlden går mot den tyngsta ekonomiska perioden sedan depressionen, och arbetslösheten i USA har stigit till 16 procent.

Trots det väljer Kim Kardashian West att skryta om familjens 14 frieserhästar, samtidigt som hon hyllas av maken för att ha blivit dollarmiljardär – något som får följarna att se rött, skriver Cosmopolitan.

Kim Kardashian West, 39, visade nyligen upp bilder från äldsta dottern North Wests sjuårskalas, som hölls på familjens ranch i Wyoming.

På bilderna syns den nyblivna sjuåringen fira glatt, och hänga med sin häst. Men den ståtliga frieserhästen som dottern poserar med – en ras som enligt Cosmopolitan kan kosta upp mot 5,5 miljoner kronor – fick realitystjärnans följare att reagera. Speciellt då familjen äger hela 14 stycken.

”Träffa Norths frieserhäst. Vi har 14 jättevackra frieserhästar på ranchen”, skrev Kim Kardashian West i en tweet.

Kort därpå kom även maken Kanye West in på Twitter för att gratulera sin fru till att ha blivit dollarmiljardär. Ett påstående som dock har dementerats av Forbes.

Flera följare reagerar på miljonskrytet

Cosmopolitan skriver att många följare reagerat på hur tondöv Kim Kardashian West är, som indirekt skryter om sin familjs enorma förmögenhet, samtidigt som det råder finanskris och 16 procent av USA:s medborgare är arbetslösa. Flera uppmanade ”Keeping up with the Kardashian”-stjärnan att känna av stämningen innan hon twittrar.

Bland kommentarerna finns personliga berättelser om hur det är att växa upp fattig, konstateranden om att Kardashian Wests tweets är väldigt talande för USA 2020 och uppmaningar till stjärnan att använda sina miljontals dollar åt att hjälpa utsatta.

Kim Kardashian West har inte besvarat kritiken på sociala medier – utan har i stället fortsatt göra reklam för sina varumärken.

Khloe Kardashians förlovningsrykte – efter bilden

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.