Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim Kardashian erbjuds en miljon – för sex med kopian

Kim Kardashian och Kanye West har fått sitt fjärde barn.
Chansen att få ha sex med en virtuell kopia av Kim Kardashian West har resulterat i över 1 000 förfrågningar i månaden. Foto: TODD WILLIAMSON/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
Kim Kardashian erbjuds runt 9,6 miljoner för att ge företaget Virtualmate tillåtelse att skapa kopian. Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Makarna Kanye West och Kim Kardashian West. Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Kim Kardashian West erbjöds en miljon dollar för att människor skulle få ha sex med hennes virtuella kopia.

Företaget Virtualmate erbjuder nu ”Keeping up with the Kardashians”-stjärnan storbelopp , då deras användare efterfrågar Kim Kardashian West över 1000 gånger i månaden.

”För det första behöver vi komma överens om en licens”, står det i ett brev som företaget skickat till Kardashian West, skriver The Blast.

Realitystjärnan Kim Kardashian West, 38, har erbjudits en miljon dollar – över 9,6 miljoner kronor – för att ge företaget Virtualmate tillåtelse att skapa en virtuell kopia av henne, som folk kan betala för att ha sex med.

Företaget har skickat ett brev till ”Keeping up with the Kardashian”-stjärnan där de ber om att få förhandla. Företaget har uppfunnit en apparat som gör att användare kan ha en ”interaktiv och intensiv sexuell förbindelse” med hjälp av virtuell verklighet.

Tusentals förfrågningar

Virtualmate menar att de får över tusen förfrågningar varje månad om att Kim Kardashian West ska finnas tillgänglig. I ett brev, som sajten The Blast har tagit del av, så ber företaget om att få för handla licens med stjärnan för att sajtens användare ska få ha sex med hennes klon.

”För det första behöver vi komma överens om en licens. Virtualmate skulle vilja erbjuda Kim Kardashian en miljon dollar för att få använda hennes utseende”, står det i brevet.

Går Kardashian West med på det så kommer hon behöva filmas i en specialdräkt, för att kunna digitalisera hennes rörelser.

Hur Kim Kardashian West ställer sig till erbjudandet framgår inte, men det vore inte första gången stjärnan skulle dyka upp i sexsammanhang. Stjärnan blev känd världen över efter att hennes sexvideo med dåvarande pojkvännen Ray J läckte och spreds på internet.

Kim Kardashian West om nakenbilderna

Kim Kardashian om nakenbilderna.