Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kim Kardashian bryter tystnaden om skilsmässan

I februari ansökte realitystjärnan om skilsmässa.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Kim Kardashian uttalar sig om skilsmässan för första gången.
Foto: MEGA/IBL

Efter att ha varit gifta i sex år ansökte Kim Kardashian om skilsmässa från rapparen Kanye West i februari.

För första gången berättar nu realitystjärnan om beslutet.

– Jag känner mig misslyckad, säger hon i ”Keeping up with the Kardashians”.

Kim Kardashian, 40, har tidigare inte pratat om skilsmässan från Kanye West, 43. Men i torsdagens avsnitt av ”Keeping up with the Kardashians” bryter realityprofilen tystnaden.

– Jag kan på riktigt inte göra det här längre. Varför är jag fortfarande fast på den här platsen efter flera år? Han flyttar till en annan delstat varje år. Jag måste hålla ihop mig så att jag kan uppfostra barnen. Han är en fantastisk pappa, han har gjort ett otroligt jobb, säger Kim Kardashian i avsnittet.

Överens om delad vårdnad

Systern Kourtney Kardashian, 42, svarar i programmet att Kanye West fortfarande kommer vara en bra pappa även om han och Kim inte längre är ett par.

– Han förtjänar någon som stöttar honom i allt han gör och som följer med honom överallt och flyttar till Wyoming. Jag kan inte göra det, säger Kim Kardashian och fortsätter:

– Jag känner mig så misslyckad. Det är mitt tredje äktenskap. Ja, jag känner mig så misslyckad. Men jag kan inte ens tänka på det, för jag vill vara lycklig.

En källa berättar för Us Weekly att ansökan om skilsmässa kom efter ett stort gräl mellan Kim Kardashian och Kanye West.

Paret har kommit överens om delad vårdnad om barnen North, 7, Saint, 5, Chicago, 3, och Psalm, 2, tillsammans. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.