Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim Kardashian ansöker om skilsmässa från Kanye West

Har skickat in papper • Tio år långa ”KimYe”-eran snart över.
Foto: DOULIERY OLIVIER/ABACA / STELLA PICTURES/DOULIERY OLIVIER/ABACA
Foto: BACKGRID USA/IBL

Kim Kardashian har skickat in papper om skilsmässa från maken Kanye West, det uppger TMZ.

Enligt källor är makarna fortfarande goda vänner och kommer ha gemensam vårdnad om barnen. 

Statusen mellan Kim Kardashian, 40, och maken Kanye West, 43, har varit uppe för spekulation de senaste månaderna. I början av 2021 rapporterade flera amerikanska medier att Kardashian anlitat den erkända skilsmässoadvokaten Laura Wasser för att sätta i gång processen. 

Nu uppger den amerikanska sajten TMZ att Kardashian har skickat in skilsmässopapprena. Vilket innebär att den snart tio år långa ”Kimye”-eran snart kan vara över. 

Källor uppger att det är Kim Kardashians beslut att skicka in papprena, men de understryker också att makarna är goda vänner. Det före detta kärleksparet gifte sig för snart sju år sedan och skrev i samband ett äktenskapsförord. Deras juridiska ombud ska enligt sajten redan ha kommit långt i skilsmässoprocessen. 

TMZ uppger att Kardashian bland annat uppger att hon vill ha delad vårdnad om parets fyra gemensamma barn. Personer med insyn i förhandlingarna berättar att West har gått med på kraven om delad vårdnad.

Kim Kardashian syntes utan ring 

Kim Kardashian och Kanye West har känt varandra sedan början av 2000-talet. Men det var inte förrän runt 2010 som världsstjärnorna gick ut offentligt med förhållandet. Kanye West dök då upp i dokusåpan ”Keeping up with the Kardashian”, de senaste åren har han dock valt att inte längre medverka. 

Det var under 2020 som medierna började rapportera om Kimeys svajiga äktenskap. Källor sa då att paret inte längre bodde tillsammans och Kardashian sågs flera gånger utan sin vigselring. 

Kim Kardashian – här är ditt mammaliv!

Kim Kardashian, har varit öppen med sina svåra graviditeter. Hon har bland annat haft havandeskapsförgiftning. Här är hennes liv med fyra barn.
Hockeystjärnan är artistens nya kille – träffades på Mello-efterfest

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.