Kim Kardashian gjorde allt för att stjäla rampljuset på årets MET-gala… Foto: Ao Images/Fameflynet PicturesKim Kardashian gjorde allt för att stjäla rampljuset på årets MET-gala… Foto: Ao Images/Fameflynet Pictures
Kim Kardashian gjorde allt för att stjäla rampljuset på årets MET-gala… Foto: Ao Images/Fameflynet Pictures
…tyvärr var det fler som brydde sig om Beyoncés nakenklänning som blev kvällens snackis……tyvärr var det fler som brydde sig om Beyoncés nakenklänning som blev kvällens snackis…
…tyvärr var det fler som brydde sig om Beyoncés nakenklänning som blev kvällens snackis…
…och Rihannas dramatiska Gou Pei-klänning. Foto: Justin Lane / Epa / Tt…och Rihannas dramatiska Gou Pei-klänning. Foto: Justin Lane / Epa / Tt
…och Rihannas dramatiska Gou Pei-klänning. Foto: Justin Lane / Epa / Tt
Kim är som bekant förtjust i uppmärksamhet. Här poserar hon naken i ett kommande avsnitt av realityserien "Keeping up with the Kardashians". Foto: E! Via BestimageKim är som bekant förtjust i uppmärksamhet. Här poserar hon naken i ett kommande avsnitt av realityserien "Keeping up with the Kardashians". Foto: E! Via Bestimage
Kim är som bekant förtjust i uppmärksamhet. Här poserar hon naken i ett kommande avsnitt av realityserien "Keeping up with the Kardashians". Foto: E! Via Bestimage

Kim brände 170 000 på skönhet – inför gala

Publicerad

Kim Kardashian vet inga gränser när det kommer till utseende.

Stjärnan uppges ha blåst nästan 170 000 kronor på skönhetsbehandlingar inför MET-galan.

– Kim ville stjäla rampljuset, säger en källa.

Tyvärr misslyckades hon…

Inför bröllopet med Kanye West, 37, la Kim Kardashian hisnande summor för att se så spektakulär ut som möjligt. Det viskades om allt från rumpinjektioner till thailändska ansiktsmasker baserad på moderkaka.

Och hetsen verkar inte ha varit en engångsföreteelse.

 

LÄS OCKSÅ: Beyoncé vågade mest hud på MET-galan

"Ville stjäla rampljuset"

Enligt nyhetsbyrån Bang blåste Kim nästan 170 000 kronor på skönhetsbehandlingar inför MET-galan häromveckan. Bland annat utsatte hon sig för en kemisk peeling, fillers och cellulitbehandlingar.

– Kim ville verkligen stjäla rampljuset, säger en källa.

34-åringen anlände till galan i en genomskinlig Roberto Cavalli-klänning som syddes om för större effekt.

Rihanna och Beyoncé stal showen

– Hon bad sin designer att ta bort lite diamanter så hon kunde exponera så mycket hud som möjligt.

Tyvärr funkade tricket bara nästan. Beyoncé bar en snarlik blåsa vilken istället blev kvällens stora snackis.

För att inte tala om Rihannas, 27, sensationella Gou Pei-blåsa som täckte nästan hela röda mattan.

 

LÄS OCKSÅ: Rihanna i kungligt släp på MET-galan

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag