Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kikkis stora rädsla – efter TV4:s petning

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Sju år efter att hon valdes bort från programmet är Kikki Danielsson på Gotland för att spela in "Så mycket bättre".

Men inför inspelningarna av TV4:s succéprogram är artisten orolig för hur personlig hon kommer vara.

– Jag är rädd för att dela med mig av för mycket, det brukar jag göra, säger Kikki Danielsson.

För sjunde året i rad spelas "Så mycket bättre" in på Gotland, och på plats i det vitmålade pensionatet är Uno Svenningsson, Sabina Ddumba, Anders "Moneybrother" Westin, Icona Pop, Tomas Andersson Wij och Kikki Danielsson.

Inför inspelningarna har Kikki Danielsson förberett sig genom att införskaffa nya kläder. Något som - internetshopping till trots - inte har varit helt lätt.

– Det är problemet jag alltid har. Jag är 150 centimeter lång och 150 centimeter bred, så det kan vara svårt att hitta kläder, säger Kikki Danielsson.

Under "Så mycket bättre" är det vanligt att artisterna delar med sig av svåra minnen, och är personliga inför tv-kamerorna och sina nya bekantskaper. Kikki Danielsson har tidigare berättat frikostigt om sina problem med alkohol, sorgen efter skilsmässor och hur hon lider av reumatism. Men inför sin dag i TV4-programmet är Kikki Danielsson rädd för att hon ska råka säga för mycket.

– Jag är rädd för att dela med mig av för mycket, det brukar jag göra, säger Kikki Danielsson.

 

LÄS MER: Kikkis oro inför "Så mycket bättre"

 

Kikki Danielsson emot förbud: "Spontant"

 

LÄS MER: Kikkis stora utmaning inför "Så mycket bättre"

 

Men Kikki Danielsson har ändå inte förbjudit att vissa ämnen tas upp under tv-inspelningen, utan vill att det ska bli som det blir - och inte bestämma för mycket i förväg.

– Inga ämnen är förbjudna, det får bli spontant, säger artisten.

Redan 2010 skulle Kikki Danielsson har varit med i "Så mycket bättre", men blev då petad från programmet. Avslaget är inget artisten fäster någon vikt vid nu - i stället tror Danielsson att det var meningen att hon inte skulle vara med redan då, utan vänta sju år till.

– Jag tror på ödet. Nu har det ju gått några år, och det har hunnit hända lite mer, säger Kikki Danielsson.

Under årets inspelning av "Så mycket bättre" stoppades Kikki Danielsson från att följa med de andra artisterna på utfykt – efter tidspress.

–  Eftersom Icona pop blev sena så blev hela lunchen sen. Kikki följde inte med på utflykten för hon hade bara hunnit hit och vända. Hon spelar in sin scen när hon repar, och gör soundcheck inför middagen i stället, säger producenten Sarah Schomaker Elofsson.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!