Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kikkis och Saades flört – pressades av Lotta

Det här är Kikki Danielsson.
Lotta Engberg, Kikki Danielsson, Anna Bergendahl och Eric Saade.Foto: TV4
Eric Saade blev kompis med Kikki under inspelningen av ”Så mycket bättre”.Foto: TV4
Kikki Danielsson.Foto: TV4

Kikki Danielsson och Eric Saade medverkade i samma säsong av ”Så mycket bättre” för ett antal år sedan.

Artisterna blev vänner med varandra under den perioden – och Lotta Engberg menar att stämningen varit lite flörtig mellan dem.

– Lite grann har ni ju haft ihop det, du och Eric. Det hände ju nånting när ni var med i ”Så mycket bättre”, sa programledaren i direktsändning.

Kikki Danielsson, Anna Bergendahl, Eric Saade samt Hanna Ferm & Liamoo fanns på plats i måndagens program av ”Lotta på Liseberg” i TV4.

Och flera av artisterna känner varandra sedan tidigare. Kikki och Saade var med i samma säsong av ”Så mycket bättre” för att antal säsonger sedan – och då blev man goda vänner med varandra.

Saades ord – som gjorde Kikki nervös

Lotta Engberg menar dock att man kom varandra så pass nära att stämningen blev lite småflörtig mellan dem.

– Lite grann har ni ju haft ihop det, du och Eric. Det hände ju nånting när ni var med i ”Så mycket bättre”, sa programledaren under sändningen.

Eric Saade bekräftar då att man hållit kontakten med varandra:

– Det skapades en väldigt intressant sms-grupp. Det skickades mycket bilder, sa han.

Sedan fortsatte Kikki Danielsson med att berätta om vad Eric Saade sagt till någon tidning innan programmet skulle spelas in.

– Jag var ju helt knäckt, för han hade ju sagt till nån tidning att: ”Tänk att få vakna med Kikki Danielsson varje morgon i elva dagar”. Så jag blev skitnervös, sa hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.