Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kikki tvingas ställa in flera julspelningar

Kikki tvingas ställa in sina spelningar i Norrköping och Karlstad.
Fansen sviker Kikki Danielssons julspelningar.
På grund av det låga publikintresset tvingas hon ställa in spelningarna i Norrköping och Karlstad.
- Vi har sålt för dåligt för att kunna köra, säger Håkan Dahl, som arrangerar turnén.
Kikki Danielsson befinner sig just nu ute på sin comebackturné Julstämning med Kikki. Men det blir inga spelningar i Norrköping i morgon och i Karlstad på tisdag. Orsak - för dåligt publikintresse. - Det stämmer. Vi har sålt för dåligt för att kunna köra där, säger Håkan Dahl på Hit nöje som håller i turnén.

"Ingen stor sak"

- Men det är egentligen ingen stor sak tycker jag. Det här året har varit extremt när det gäller julkonserter. Bara i Norrköping har det väl varit tio stycken redan och fler artister har drabbats. Även i Grängesberg 30 november ska publiken ha svikit Kikki Danielsson.

"Julkonserthysteri"

En person som var på konserten beskriver att den stora lokalen i kombination med endast 150 besökare gjorde att det i princip kändes folktomt. - Jag förstår inte hur hon kunde ta den spelningen, säger besökaren. Håkan Dahl säger vidare: - Jag tror nog att det här beror mer på yttre omständigheter än på artisten i fråga. Som sagt, det har varit julkonserthysteri och då drabbas några. Överlag går det bra för oss ekonomiskt.

Kör på fram till jul

Kikki Danielsson själv vill tona ned betydelsen av de inställda konserterna: - Jag åker bara runt och sjunger. Jag håller inte i den där andra biten. Men det beror väl kanske på det som du sa (biljettförsäljningen). Vi håller på ända fram till veckan före jul och har en massa framträdanden inbokade. Kikki Danielssons julturné avslutas 17 december i Älmhult.
Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!