Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅFoto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
 Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLAFoto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
 Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅFoto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
 Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Kikki Danielssons nya besked efter olyckan

Publicerad

Kikki Danielsson bröt foten i samband med presentationen av Melodifestivalen och tvingades senare ställa in efter läkarens order.

Men snart är artisten på benen igen – och efter Melodifestivalen blir det turné.

"Det skulle vara jättekul om vi kunde ses någonstans", säger artisten i en video på United Stages Instagram.

Kikki Danielsson skadade foten precis innan presskonferensen av Melodifestivalen i vintras. Efter det tog artisten en paus från rampljuset för att ladda om batterierna och tvingades ställa in ett framträdande efter läkarens uppmaning.

Nu kommer hon med ett glädjande besked till alla fansen.

Efter Melodifestivalen blir det turné för Kikki Danielsson.

"Jag tänkte berätta att snart är jag på väg ut på vägarna igen och det ska bli så kul. Jag längtar redan", berättar artisten i en film på United Stages Instagramkonto.

 

LÄS MER: Kikkis besked – tvingas lämna efter succén i TV4 

Kikki Danilesson åker på turné

Kikki Danielsson är en av artisterna som tävlar i Melodifestivalens första deltävling i Karlstad den 3 februari. Bidraget "Osby Tennesse" som artisten har skrivit tillsammmans med Sulo Karlsson fick startnummer fem i veckan och tävlar mot artister som Sigrid Bernson, Edward Blom och Benjamin Ingrosso.

Bara några dagar efter finalen i Melodifestivalen åker hon alltså ut på turné med start i Göteborg.

"Det blir konserthusturné och jag börjar i Göteborg den 14 mars och slutar i Helsingborg den 30 april. Det skulle vara jättekul om vi kunde ses någonstans. Ha det så gott tills dess! Puss och kram!", säger hon vidare i filmen.

 

https://www.instagram.com/p/Bd2CBJnjRuN/?taken-by=unitedstage

LÄS MER: Kikkis svåra tid – fast i hemmet efter olyckan 

 

Kikki Danielsson har berättat om den jobbiga tiden efter att hon skadade foten, men att det finns en plan för hennes rehabilitering.

"Idag har det på riktigt känts som om jag sitter i husarrest. Gipset har blivit för stort, eftersom fotens svullnad över tårna gått ner. Törs nästan inte lämna säng eller soffa alls", har hon tidigare i vinter berättat på sociala medier.

Efter turnébeskedet möts sångerskan av glada hälsningar från fansen som ser fram emot att få scen henne på scenen igen.

 

LÄS MER: Kikki ställer in – efter läkarens ord 

 

https://www.instagram.com/p/Bdz6zgRF7Sj/?taken-by=therealkikkidanielsson
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag