Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kikki Danielsson tvingas ställa in

Kikki Danielsson tvingas ställa in efter sjukdom.Foto: MATS ANDERSSON
Kikki Danielsson skulle uppträda i Halmstad i kväll.Foto: ANNIKA AF KLERCKER
Kikki Danielsson ställer in konsert.Foto: SVEN LINDWALL

Kikki Danielsson ställer in konsert.

En förkylning hindrar artisten från att uppträda i Halmstad.

”Sabbat rösten”, skriver hon på Twitter.

Kikki Danielsson, 65, skulle medverka på Doug Seegers konsert i Halmstad i kväll. 

Men artisten har åkt på ett bakslag – i form av en elak förkylning. 

Nu meddelar hon sina fans och konsertbesökare att hon är tvungen att ställa in sin spelning, vilket Aftonbladet var först med att rapportera om

”Måste Tyvärr meddela att jag måste ställa in min gästmedverkan med Doug Seeger i Halmstad i kväll. Har åkt på en dunderförkylning som sabbat rösten”, skriver hon på Twitter.

Kikki Danielsson ställer in

https://twitter.com/KikkiDee/status/886139911828582400

Vännen: ”Är vid gott mod”

Vännen och kollegan Sören ”Sulo” Karlsson, 47, har varit i kontakt med Kikki Danielsson under lördagsförmiddagen. 

– Vi har skickat meddelanden till varandra. Hon kan och ska inte prata. Men hon är vid gott mod, även om hon tycker att det är jättetråkigt att ställa in, säger han. 

 

LÄS MER: Kikkis oro: ”Det har blivit värre med åren”

 

Oron inför Så mycket bättre

Kikki Danielsson medverkar i årets säsong av TV4-programmet ”Så mycket bättre”. Hon berättade inför årets säsong att hon har varit orolig inför att medverka. 

– Jag hade ju funderat lite grann på det innan och jag hade också mycket tankar om att det kan bli för närgånget, ska jag verkligen utsätta mig för det här en gång till? Men när de väl ringde tror jag munnen svarade ja innan jag hade sagt ja uppe i hjärnan, har hon sagt.

 

LÄS MER: Kikkis och Saades oväntade flört i TV4 

 

Hon har även skruvat upp temperaturen inför mötet med de övriga artisterna genom en flörtig kommentar om artistkollegan Eric Saade – som hon fällde i juni i ”Så mycket bättre - uppladdningen". 

– Spelar han gitarr? Det får vi ta reda på. Snygg är han i alla fall. Han skulle man kunna ha på tavla i sovrummet. Jag tror jag kommer skrämma honom, jag måste försöka hålla mig lugn, sa hon i programmet.

Expressen har sökt Kikki Danielsson utan resultat.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.